1 år sedan Fabbe gick bort.

Valborgsmässoafton, fast den kommer väl att passera utan att man känner det. Ska ju ha konfirmation i morgon kl. 10.00. På fredag lovade jag att jobba hela dagen, lördag ska jag skjutsa upp Marie och Kristian till Arlanda, dom ska åka till Side. Jag kommer inte att ta nåt schema på taxi, jobbar extra så länge jag känner för det, men ska försöka hitta nåt dagjobb i stället, har en lite idé om en sak men vi får se. Nu ska jag gå ut med hundarna sen är det byte i sängar och lite städning, måste väl handla också. Är det någon som har ett extrajobb på så där 4 timmar om dan så hör av er he he. I går var det ett år sen vår älskade chow chow dog, ibland kan man nästan se honom ute på gräsmattan, han hade en egen stig som finns kvar och jag saknar hans stora lurviga huvud som stack upp över sängkanten när man lagt sig på kvällen, då skulle han säga godnatt.


Bakat

Jaha då har vi varit på ikea, jag köpte golv och en muffinsform, sen var vi in på Billiga Nisse också och då hittade jag gardiner till sovrummet, lila förstås så nu har jag sytt upp dom och satt upp dom och bakat kokoskakor och en annan sorts kaka också. Ska prova och göra muffins i morgon. Ragge håller på att byta däck på bilen och naturligtvis så var bromsbelägg och bromsskivor slut så det vart extrajobb för honom och inte går det så bra heller vad jag förstår.


IKEA

I dag ska jag, Marie och mamma åka till Ikea, jag ska nog köpa ett golv till uterummet tror jag, är trött på mattan, den går inte att hålla ren från katt- och hundhår. Jag tvättade alla mina fönster i går eftermiddag, fick ett ryck.  Var hos Anette i går på onkologen, infektionen hade gett sig och hon skulle få nya cellgifter men hon är så svag nu och dom gör allt för att hon ska äta nåt, kuratorn var där också och hon har talat om att hon vill att jag ska bli förmyndare till hennes son tills han fyller 18 år, hon kommer aldrig att kunna vara utan cellgifter, det blossar upp på en gång, är väldigt aggresiv cancer, frågan är bara hur länge hennes kropp orkar med alla gifter. Hennes läkare sa att av dom här cellgifterna skulle hon inte tappa håret igen men hon ringde i går kväll och var så förbannad för hon hade fått veta att man visst tappar håret, hon är ju så glad att hon fått tillbaka sitt tjocka mörka hår. Man känner sig så jäkla maktlös, ska i alla försöka få ut henne lite i sommar, hon ska inte behöva ligga hemma i lägenheten själv. Nog pratat om det, nu är det dags för hundpromenaden.

Söndag och jobbdag

I dag har jag jobbat hela dagen, känner mig lite hängig. I går var vi till Maria som fyllde 40 år, jättegod buffé och kaffe och tårta efteråt och en titt på alla 12 valparna förstås. Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba. Det har varit en lugn och skön helg här hemma faktiskt. I början på denna vecka måste jag byta däck och Bernt har fixat nya fina fälgar till oss, han är snäll han. I morgon ska jag hälsa på min bästa vän på onkologen, hon åkte ambulans upp i veckan på grund av hög feber med infektion någonstans i kroppen och när dom hävt den så ska hon få prova nya cellgifter igen, hoppas hon tål dom bättre, hon har snart gått igenom hela sortimentet, hur mycket klarar en kropp av? Vem sviker henne varje gång när hon verkligen behöver nån, jo hennes skitstövel till kille, jag saknar ord för den idioten, SKJUT HONOM NÅN !!!

Spel

Var på Ica Maxi i dag och handlade, dom sålde ut en massa spel för 49:- och en del tog dom kanske lite mer för men det var monopol och TP och Lika par leka bäst och en massa andra. Har tvättat bilen i dag och lagt på sommarmattorna i stället för gummimattor. I dag ska jag jobba så då får mc:n stå men i morgon ska vi ut, R är handledare för en kille som övningskör så han ska med också. Gjorde en pastasallad i dag, man är inte sugen på varm mat såna här dagar. I morgon måste jag ta mig in till stan och köpa skor, men det är så jäkla svårt med min rygg, klacken måste vara bra varken för hög eller för låg, men det finns ju några skoaffärer och gå igenom, får börja tidigt.

Första mc turen

I dag har jag varit ute och åkt motorcykel, var lite nervöst men det gick bra, det var ju så länge sen jag åkte. Ska åka mycket mer i år, nu när jag är frisk.  Åt slagstaglass i dag, det var första glassen för i år, det finns ingen godare glass.  Nej nu ska jag titta lite på tv innan jag kryper till kojs. He He glömde en sak, jag har skickat mejl till er gott folk.

Söndag

Vilket härligt väder, skjutsade in Donny till sin bil nyss och då hade han haft inbrott och cd-spelaren var borta och hans brända skivor, måste vara en knarkare eller ungar som gjort det. Den stod parkerad mitt emellan två höghus och det är upplyst där. Nej nu ska jag gå ut och rensa lite i trädgår´n.

Lördag

Nu har våran tandläkare somnat in, han fick en hjärntumör som han kämpat mot men tyvärr fick ge upp emot. Jag hatar denna sjukdom, han var 54 år och hade sån livslust. Ragge besiktade min motorcykel i dag , blanka papper och så fick han beröm för att den var så fin och välskött, killen som provkörde den hade också mc och han hade inte sett nån sån här i sånt fint skick sa han, det är ju kul. Vi tänkte grilla i dag men det är ganska kallt men va då man får väl ta på sig lite extra. Skulle ha fälgar till bilen, 3000 spänn och det är ett bra pris det är ju inte klokt, det är det inte värt dom får skifta däck helt enkelt. Har nyss tittat på Björn Gustafsson när han spelar full, det var så jäkla bra, det är konstigt dom som inte dricker dom kan spela fulla bäst.


Jobba natt

Ja i natt ska jag jobba mellan 21.00 och 07.00 i morgon bitti, hoppas jag kan hålla mig vaken, jag är ingen nattmänniska. Har gått en promenad och gått på mitt gåband också sen bakade jag lite, måste in och köpa gympaskor till Sofia också. Är ledig hela helgen, det är man inte bortskämd med men nästa helg ska jag jobba och då är det 40 års kalas, vilken planering av mig.

Psykolog

Dagen började ganska bra ända tills jag kom hem i ett taget då jag fick ett tråkigt telefonsamtal om en släkting som mår dåligt, ja det var ju bara för mig att åka in och hämta honom och vara psykolog hela eftermiddagen men nu skjutsar Ragge hem honom igen så han ska få sova lite bara han inte gör nåt dumt., men jag kan inte hålla någon kvar mot sin vilja. Det är inte första gången han mår så här, man kan väl säga att det är kärleksbekymmer. Men jag är glad att han vill anförtro sig till mig och vill prata i alla fall fast det blir mycket tårar också.  Nu ska jag äta lite och slappna av framför tv:n


Gåband

Det här gåbandet som jag hyrt, det var nog det bästa jag gjort på länge, i morse gick jag i 40 minuter sen klev Rocky självmant upp och gick i 20 minuter i rask takt utan att jag behövde binda honom. Han tycker nog det är roligt. Sitter och väntar på att dom ska ringa från vc och ge mig en tid, har beställt tid åt Sofia på öron för hon hör så illa och vi har pratat om hörapparat så vi får se. Sen ska jag åka till Tom och äta raggmunk och fläsk. Har haft mardrömmar i natt sen jag hörde att Engla hittats mördad av den där jäkla dåren, vad är det med en del människor det måste fattas nåt viktigt i deras hjärna, mörda ett barn, jag hoppas han får vad han förtjänar i fängelset.  I dag fyller Kevin år men jag ska jobba så jag får väl skicka en slant till honom.

Söndag och smörgåstårta

I dag ska vi fira Donny innan han åker tillbaka till Molkom, Carola har gjort sin goda smörgåstårta. I går jobbade jag hela dagen fast jag var sjuk, hade det inte varit för Ragge och trafikchefen så skulle det inte gått för jag låg mest  på en soffa på jobbet när jag inte var och spydde förstås, sen fick jag avbytning kl. tre och for hem till sängen. Nu måste jag ringa doktorn i morgon, jag börjar bli lite orolig själv nu det kommer allt oftare. Jag blir så jäkla trött på att man aldrig får känna sig helt frisk, nej då har man inte ont i nacken så är det huvudet eller ryggen. Jag har hyrt ett gåband i två månader, ska försöka få hela familjen att gå på det inklusive hunden med damp. Han har gått en gång men det var rena cirkusen då, vi får väl se om man inte kan muta honom med nåt gott. Nej nu ska jag förbereda maten.

Städdag

Jaha i dag är det dags att ta fram "snabeldraken" igen då. Sen ska jag nog in till stan en sväng och handla. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska göra smörgåstårta eller nåt annat. Jag hade väldigt mysko drömmar i natt, bl. annat att nån gömde min bil och jag tappade bort plånboken på posten, jag vet inte vad jag får allt ifrån. Nej till verkligheten nu då med drake och mopp.

Torsdag

I går jobbade jag hela dagen det är hanska skönt då vet man vad man gör. I förrgår köpte jag en stor blomma och Marie och jag åkte hem till pappa och hans fru och fikade, hon har fyllt år och vi hade sån tur att hon var ledig från jobbet den dagen. I dag har jag samtal med Dennis lärare sen är väl samtalen slut för i år hoppas jag. I morgon kommer Donny hem så vi ska fira honom på söndag och jag måste göra smörgåstårta eftersom Carola jobbar hela helgen, men hon har skrivit ner vad jag ska ha i så vi får väl se. Ska försöka hinna upp till Anette en sväng i dag och se hur hon mår.

Samma väder i dag

Va fan samma väder i dag, men i dag måste jag gå en promenad med hundarna annars klättrar dom på väggarna. Sen ska jag till apoteket och hämta lite medicin och sprutor till Sofia, sen ska Marie och jag åka och äta hos Tom. Det är hemlagade köttbullar i dag.  Måste komma på nåt att köpa till min pappas fru som fyllt år men jag vet inte vad det blir väl en blomma till slut i alla fall. I dag fyller Donny år men han är i Enköping med skolan hela veckan och jag som skickade nåt till Molkom, ja ja det ligger väl där och väntar på honom. I dag är jag ledig, ska jobba hela dagen i morgon 7-16.

Måndag morgon....

Usch vilket väder, man blir så trött. Har utvecklingssamtal med Sofias lärare i dag sen ska jag jobba. Jag har gått och sneglat på min mc i flera dagar  men nu regnar det ju så den får stå kvar i garaget. Kanske skulle ta i tu med garderoberna och rensa dom i dag, när det ändå är skitväder. Sofia har fått för sig att nu ska hon slänga alla kläder och köpa nya, lite mer färg, hon har mest mörka kläder faktiskt och det är ju positivt i och för sig men jag tror inte hon tänkt så långt att det blir dyrt. Nej nu får man väl bädda och plocka undan lite här.

Söndag

I dag ska vi fika hos Jimmie som fyller 25 år i morgon. I går kväll var Tom, Madelen, Rick och Nicolina här, vi åt Hummer, räkor och lite småtugg faktiskt första gången vi åt hummer, sen spelade vi Yatzy och vem tror ni vann, ja just det jag. Vid elva snåret var alla så trötta så då åkte dom hem, Tom och Madelen skulle jobba i dag. Jag ska också jobba men inte förrän kl. fyra. Har jäkligt ont i huvudet och nacken i dag men det blir så när man suttit för länge. Nej nu ska jag ta och bädda och plocka lite.

Fredag

Jaha då var det fredag igen, inte för det är nåt speciellt nu för tiden är alla dagar likadana. Har ätit hos Tom flera dagar nu, det är gott och mycket roligare än att sitta själv hemma och äta. Ska åka iväg till parken i dag, det var visst nån utförsäljning av kläder och prylar där. Sen ska jag handla och städa av lite men först måste jag väl gå ut med hundarna. Ja mina dagar är inte intressanta precis, känner att jag behöver en ordentlig förändring i mitt liv, ett nytt jobb kanske eller gå nån kurs, jag vet inte men nåt måste det bli. På måndag fyller Jimmie 25 år men ska firas på söndag och på tisdag fyller Donny men han kommer inte hem så det får vi väl ta nästa helg då. Den 1 maj ska Dennis konfirmeras också och före det har vi Maria som fyller 40 år, det är inte klokt på våren, det är nästan nån som fyller varje vecka.

Tisdag

Fy sjutton vad jag har ont i rygg och nacke nu men jag får skylla mig själv, jag har börjat den stora vårrensningen och vårrengöringen, jag började på övervåningen halv nio efter min hundpromenad och sen var jag färdig halv fem fast jag har fönstren kvar dom ska jag ta i morgon. Det är lika bra att köra hårt så länge städlusten sitter i för den går säkert över en dag.  I lördags var vi på golfrestaurangen på smygpremiär det var mycket folk där och det var trevligt. Söndagen blev en slappardag fram till fyra när man skulle iväg och jobba. I går var jag och grattade Carolas lilla Christian som fyllde 3 år.

RSS 2.0