Fy va klumpig jag är

Fy så jag formulerar mig, min son ringer hem och undrar varför jag skriver så på min blogg, det är inte jag som är sjuk det är min bästa vän och det gäller hennes barn, jag tänkte inte på hur andra uppfattar det jag skriver.

Fan va jag hatar cancer

Var är dom närmaste när man behöver dom som mest, jag ska orka stötta trösta och finnas där men var är ni ? Ni kommer att må dåligt när er mamma är borta och ni tänker på att ni inte fanns där för henne när hon ville och behövde er.

Gravsmyckning i regnet

Äntligen fredag, ska bara jobba 3 timmar i dag sen är jag ledig. Ska åka till farmors och farfars grav och sätta ljus men det gäller att ha lock på ljusen med det här vädret. I går gick det bra på röntgen, det tog 3 minuter och sen sa hon att stenen ligger där den ska så nu kan du gå och det var skönt. Vi gjorde Västerås i går, handlade inte så mycket men lite gardiner och småsaker blev det. Ville har kommit på att det är roligare att bli buren i affärerna i stället för att ligga i vagnen för då ser man ju inget, det är tur att Marie har en babybjörn nu att bära honom i, han väger lite lilla gullungen.  Undrar om det har blåst på sjön i natt, Tom är ju på kryssning men dom märker väl inget förstås. Jag har köpt biljetter till Afterdark i januari, har velat gå och se dom länge och nu när dom kommer hit så måste man ju göra det. Nej nu ska jag nog åka iväg och jobba.

Lugnet har lagt sig....

Jaha jag klarade den här dagen också, värken är bättre men jag fattar inte en sak, jag har tagit lavemang två gånger i dag och inte varit på toaletten än.  Jag åt lite lunch i dag men sen har jag inte ätit nåt mer, måste ta med matsäck som jag kan äta efter röntgen i morgon, sen ska jag jobba och efter det så ska jag,mamma,Marie och Ville åka till västerås och handla och kanske att Carolas Christian ska följa med också. Ville har faktiskt varit hos mormor i dag också, vi satt och gosade en stund. Tom var också ut en sväng i kväll, han ville låna en väska.
Nej nu blir det nog tv en stund innan sängen.


Värk Värk....

Onsdag morgon och jag mår pyton, har ont i nacken, huvudet och magen och mår illa. Ska vara på jobb om en timme så det är bara att försöka kurera sig på nåt vis. I morgon bitti ska jag röntga min njure igen så jag ska egentligen vara fastande i går och i dag men det struntar jag i, det brukar gå bra ändå. I dag är det vitt ute av frost, det märks att det börjar bli kallare. Nej nu måste jag göra iordning mig.

Nallens dag

I dag har jag tränat, gick lättare än jag trodde faktiskt sen var jag hem till Ville och gav honom en stor nallebjörn eftersom det är nallens dag i dag. Sedan var det tandläkarbesök med Dennis och handla och laga mat och vips så var dagen slut, har bara hunnit måla en garderobsdörr i dag men det kommer en ny dag i morgon.
Jag är ganska irriterad på en sak, jag tycker inte om att se andra människor bli mobbade och dumförklarade och jag uppskattar vänner som står över sånt och det vet jag att en vän till mig gör, tack.


Renovering

I dag fick vi hallen klar, målat alla lister och dörrposter och bytt golvsocklar, det blir så fint. Sen målade jag vardagsrumsfönstret, ska forsätta med köket i morgon, jag är ganska mör nu kan jag säga, men i morgon ska jag och mamma börja träna på gym, det ska bli skönt att komma igång. Ragge har haft en veckas semester så han har grejat jättemycket här hemma så nu skulle han nog behöva ha semester egentligen ha ha. 
Nu är det skollov en vecka så då har jag ungarna hemma men inte Donny, han är kvar på skolan har massor att göra.
I dag bestämde vi att vi ska kakla tvättstugan och lägga in värmegolv och klinker i badrummet, Ragge har en kompis som jobbar med sånt, och ville jättegärna hjälpa oss, himla bra tycker jag. Vi har inte träffat Ville på två dagar så i morgon måste jag nog göra ett besök annars längtar man ihjäl sig efter den där lilla guldklimpen.
I fredags ringde min chef om ett jobb till som hon ville att jag skulle ta men jag tror att jag ska tacka nej till det, det blir för mycket, det bara ramlar in jobb. Sen hade hon ringt runt till alla mina kunder och dom var så himla nöjda, inte ett endaste litet klagomål det är kul.  Du måste vara en jäkel på att städa sa hon. Det är nog snarare så att dom som jobbat där förut och fått så mycket klagomål inte har kunnat städa eller inte varit intresserade av det. 
I går var jag och mamma och hälsade på lilla Wilma och när vi skulle gå så säger hon hejdå och ha det bra, lilla trollungen. Måste komma ihåg att köpa en pumpa i veckan, brukar göra en ljuslykta av den. Nej ha det bra och sköt om er och var inte så griniga.

Inget sittbadkar

I dag har Ville varit här och han är så rolig nu, han pratar och han lipar med sin lilla tunga. Det blev inget badkar i dag, det var bara 1,50 långt och man har en son som är nästan två meter och kanske vill ta sig ett bad, det blir ju sittbadkar för honom så vi ska nog titta efter ett stort normalt kar. Vi har i alla fall börjat måla dörrlister och sen köpte vi vitmålade golvsocklar. Det kommer bli så fint så. Jag har fått ett skåp till att ha mina troll i, mycket bra. I morgon är det jobb igen sen måste jag försöka hinna med att hälsa på Elaine och Jamie, är så nyfiken.

Måla Måla Bygga

Jaha då har man dragit igång nya projekt här hemma, stackars karl. Jag har kommit på att jag vill ha vita lister i huset och även vitt tak då, sen vill jag ha ett badkar igen och så lite mer smågrejer då. Det är aldrig lugnt här hemma och det tycks aldrig bli färdigt heller, i vår måste vi måla om huset, kanske en annan färg får se. I morgon kommer Marie och Ville hit, då ska vi inte hålla på så mycket, då ska vi gosa med lillkillen i stället. Var till infektion med Sofia i dag och då ville ju läkaren ha blodprover så jag frågade om dom kunde ta i hennes porta cart då men dom var så duktiga på att sticka i armen så det skulle gå bra sa dom, ja hon stack i armen men det gick inte bra, ja då får vi väl ta i porten då sa hon, sagt och gjort hon provade två gånger sen föreslog jag att vi skulle gå till onkologen i stället för dom kan ta, det är så här på vc också sa jag men nejdå hon gick och hämtade en äldre dam som ville prova då och efter ett tags lirkande så fick hon blod då. Det är ju tur att det inte gör så ont på Sofia, fast hon talade om för dom att det var bara på canceravdelningen som dom var proffs på att sticka, hon är för rolig.  I morgon ska vi titta på ett badkar föresten, fast det är bara 1,50 långt och 70 brett men det duger väl.

JULEN närmar sig

Va tråkigt det är när folk börjar gnälla om julen redan i oktober, negativa människor som bara tänker på sig själva. Julen är nåt fint om man bara kan hantera den, städa och handla med måtta.  I dag har ungarna varit hemma och ätit och vi har dragit lott till julen.
Fast innan det blir jul så ska vi klara av några födelsedagar och fars dag förstås. Jag tycker det är mysigt med traditioner men det behöver inte kosta så mycket det är bättre att man träffas och har roligt. Till varje jul brukar vi inhandla ett nytt spel som vi spelar på kvällen (vi har ganska många spel nu). Nej nu ska jag lägga mig och läsa min bok, Margit Sandemos nya.

Fin höstdag

Jaha i dag var det söndag, riktigt fint höstväder. I fredags kväll var vi hos Tom och grabbarna, riktigt roligt och en bra trubadur, en som kan alla låtar man behöver bara nynna lite så börjar han spela. I går kändes det i huvudet att man hade roligt i fredags kan jag säga, man liksom flyter med en hel dag men i dag känns det bra. Dennis ska gå i kyrkan i dag så jag ska skjutsa in honom, han tyckte jag också behövde det men jag tror att jag står över det.
Jag har tvätttjänst i dag och sen kommer ungarna hem och äter spaggeti och köttfärssås, vi ska planera lite till julafton. Den här veckan är jag ledig måndag och onsdag, hoppas att det blir så också. Sista veckan för akupunktur sen ska jag bara gå en gång i månaden ungefär så det håller sig borta.
Nej nu ska jag laga två byxor åt Donny och stryka en skjorta som han ska ha med sig när han åker.


Ingen fyller

Jaha ja nu har jag snurrat till det ordentligt, vet inte varför jag fick för mig att Lars fyllde nu. I dag har jag jobbat två timmar och sen har jag varit på akupunktur och det känns bättre och bättre faktiskt, migränen har varit borta länge nu och nacken är bättre. Sen var vi och storhandlade Marie, Ville, Sofia och jag. Sofia har varit hemma någar dagar men hoppas att hon kan gå i morgon. Jag har haft hjärtklappning länge nu det är jäkligt irriterande, kanske skulle gå och kolla det.
Jag har faktiskt köpt några julklappar redan, det är ju snart jul fast det blir lite förändringar det här året men det ska väl gå ändå, vi ska i alla fall ha en tomte, det är några år sen vi hade.

En glad Ville


Mormors lilla älskling


50 åring snart kanske

I dag har jag varit och jobbat ute på volvo några timmar och då träffade jag Lars (Carins man) sen åker jag till mitt andra ställe och där kliver Carin in och säger jaha här jobbar jag, ganska lustigt jag sprang på dom härom dagen också vid Ica Ekängen. Annars har jag inget särskilt att skriva om, det går sin gilla gång, var hos Tom i dag och åt köttbullar, hoppas att det blir lite folk på fredag, verkar vara dålig uppslutning just nu.
Jag undrar om inte Lars fyller jämt snart heller?
Jag träffade Ville i dag förstås, mormors lilla älskling.


Helgen nästan slut

Nu har lilla Ville åkt hem, det har gått jättebra, han är så snäll. I dag fick Elaine en pojke men hon sprack upp sådant så hon blödde jättemycket, stackar`n, han vägde nästan 4 kg och var 51 lång och han är bredaxlad men det gick bra till slut i alla fall.  Jaha i morgon är det måndag och det är enda dagen som jag inte jobbar så jag ska försöka ta mig ner till vibhälsan och kolla, vi får gå dit två gånger i veckan genom jobbet sen har jag fått en massa solbiljetter också från jobbet så man kanske skulle få lite färg. På eftermiddagen är det läkarbesök med Sofia. Har precis hämtat Dennis hos sin mamma och det har gått bra den här gången. Lite lat i dag så jag köpte varsin pizza faktiskt. Dumt men det är inte så ofta.

840 Blöjor

Vaknade vid tre i morse och låg vaken till sex, då kunde man gå upp men varför kan man inte sova när man får. Har varit och lämnat Dennis hos sin mamma sen åkte jag och Sofia till Mac Donalds, det är bara vi hemma i dag eftersom Ragge är och bowlar hela dan. Var in och mötte Tom vid Ica Maxi, han ville ha hjälp att handla nåt till en liten kille fast jag tror att föräldrarna blir gladare åt det. Han är otroligt snäll och generös Tom, jag önskar att han skulle träffa någon som uppskattar honom.  Om nån timme kommer Ville och ska vara här tills i morgon, han är så glad och go ingen konst att ha honom.  Ser fram emot nästa fredag också.

Bakat bullar

Ja jag har faktiskt gjort det i dag, det var ett tag sen, men före det så jobbade jag i 7 1/2 timme, fy fan vilket skitställe jag var på i dag, städade på en fabrik en riktigt skitig fabrik som dessutom håller på att avvecklas så den håller på att ramla isär ser det ut som. Tjejen som har städat där förut gnällde så dant så då flyttade henne upp till lilla nyby och där jobbade hon en dag sen började hon att gnälla igen, varför vara städerska då?   Jag var tvungen att röja upp i städrummet innan jag kunde börja fy fan så det såg ut. I morgon kommer lilla Ville hit, han är världens sötaste och goaste lilla unge och han är duktig också. Här hemma har det varit lite jobbigt några dagar eftersom Sofia inte mår så bra, hon har fått tillbaka rösterna i huvudet, eksemen har kommit tillbaka och hon har fått sår på benet som hon äter medicin för och inte nog med det, utan öronen rinner också så hon inte kan använda hörapparaterna så nu får vi skrika och köra med teckenspråk ett tag. Vet inte hur mycket hon ska behöva gå igenom den tjejen, jag lider med henne. Hon kan inte ta sprutan mot vårtorna längre eftersom värdena i kroppen blir sämre så nu kommer väl vårtorna tillbaka igen.

Men gud va jag skriver mycket, nu blir det kaffe och en bulle.

Höstmys

Jaha då var det redan onsdag, tre dagar ledigt så i morgon är det jobb, det är faktiskt skönt. Det är så mysigt nu när det är mörkt på kvällarna och man kan tända ljus inne, jag älskar att tända ljus och lyktor.
Jag har inte så mycket mer att skriva om nu, dagen har knappt börjat, återkommer säkert senare.

No hål

Ja i dag har man varit hos tandläkaren, det gick väl ganska bra faktiskt, inga hål och beröm för mina tänder sen tyckte hon att jag inte behöver komma varje år eftersom jag aldrig har nåt problem. Ville och Marie har hälsat på idag och jag har lånat Maries bil till i morgon eftersom jag lämnat in min för att byta framrutan. Var till vc med Sofia också, hon har fått några konstiga utslag och sår på benet och det blir läkartid i morgon, sköterskan tyckte inte att det såg bra ut.
I morgon är det akupunktur också, ingen migrän i sikte,men jag törs inte slappna av än men det är härligt. I går gick jag 4 km med stavarna och jäklar vad jobbigt det är att gå med dom, det tar så mycket mer. Nej nu blir det dumburken en stund.

Sköna måndag

Eller hette det sköna söndag, strunt samma, vilken härlig morgon ungarna är i skolan gubben på jobbet jag ledig och solen skiner vad kan man mer önska sig?  Jag var uppe tidigt i fall att dom skulle ringa från jobbet men alla verkar vara friska i dag.
Helgen har varit lugn och skön, Ville har varit och hälsat på både lördag och söndag, ja hans mamma med förstås. Donny har varit hemma och den här gången var han verkligen hemma.
I går hade jag jäkligt ont i ryggen så jag provade att basta och det blev faktiskt lite bättre men värken är tillbaka i dag så nu måste jag ta tag i min träning. Börjar få lite ångest för morgondagen, kanske inte så många som vet att jag har tandläkarskräck, men jag lyckades jobba bort det hos en underbar tandläkare för några år sen men han finns tyvärr inte kvar hos oss längre så nu får jag börja om, det känns inte bra. Det blir lugnande tabletter och sen måste hon berätta för mig vad hon ska göra steg för steg. Det var inte roligt när man skulle gå med barnen till tandläkaren när dom var små men jag tror inte att dom märkte nåt, fast när Tom var liten blev jag osams med hans tandläkare och bytte för han var barsk och hårdhänt och Tom blev jätterädd och jag trodde han skulle bli som jag men det styrde nästa tandläkare upp.
Nej va jag pladdrar i dag, ska nog ta och göra nån nytta här hemma. Ha en bra dag alla.

Kanelbullens dag

Lite roligt faktiskt, i dag skulle min mormor fyllt 99 år och hon älskade kanelbullar. Har varit ute och övningskört med Nico och det gick faktiskt riktigt bra, jag blev imponerad. I dag kommer Marie och Ville hit för Kristian ska bort. Och Donny är faktiskt hemma också och i morgon skulle Tom komma hem, vilken helg, man får träffa alla ungarna för en gångs skull.
Jag vill ha ett badkar fast det ska vara ett litet nätt som man kan städa under. Tänk lägga sig i ett varmt bad när man är frusen.  Rick ringde på förmiddagen, han jobbar och jobbar, vilken kille som tänker på oss, går direkt in i hjärtat sånt där.

Torsdag morgon

I dag ska jag jobba mellan 08.00 och 12.00, har en hemstädning bara och det är skönt. Sofia har varit hemma några dagar, hon har inte mått så bra, har fått tillbaka rösterna i huvudet men vi har satt in medicinen igen så det ska väl ge sig hoppas jag. Jag mår ganska bra efter akupunkturen den här veckan, lite nackvärk bara men gud va skönt att slippa migränen. I går gjorde jag lappkojs så Marie,Kristian och mamma var här och åt också. Lilla Ville var också här men han åt inget förstås. Snart är han 3 månader, va fort det går.
Jaha får se vad man ska göra nästa vecka då, tjejen som jag vikarierat för är tillbaka, men dom hittar säkert på nåt annat åt mig fast jag skulle kunna tänka mig att vara ledig några dagar. Nehej nu är barna uppe så då ska jag fixa lite frukost åt dom när man ändå är hemma, annars fixar dom det själva.

Undrar om min yngste son kommer hem i helgen, det var ett tag sen.

RSS 2.0