Midsommar

Söndag och en vecka kvar att jobba sen semester, ska bli riktigt skönt ialla fall första veckan. Midsommarafton för alla barnen gick jättefint, det får vi göra om nästa år. Vi var många men tack vare att alla hjälptes åt så gick det galant alltihop. Det är riktigt roligt att sitta och titta på barnen, 14 stycken tror jag att det var, dom hoppade studsmatta, fiskade i fiskdammen, fikade, badade i både lilla och stora poolen och dansade förstås. På eftermiddagen mot kvällningen grillade vi allihop och det gick också väldigt smidigt faktiskt. Sen droppade några av lite då och då men det var lugnt hela kvällen. Dom sista gästerna åkte vid 2 tror jag. Marie med familj sov över och Lilian med familj hade invaderat gäststugan sen åt vi midsommarmat dan efter och badade, ja inte jag då eftersom jag tatuerade mig i torsdags så får jag inte bada i klor på en vecka minst i alla fall. Blev jättenöjd med mitt lilla troll. Mindre roligt var att brorsans dotter som var uppåt Mora hamnade på lasarettet där uppe, började som infektion i njurarna och blev nån blodförgiftning trodde läkarna men nu är febern på väg ner och hon är bättre. Nu har jag Villes 2 års dag att se fram emot, viktigaste dagen på hela året hehe.

Kolmården och mina innersta tankar

I dag blir det kolmården, ett måste varje år och i år är lilla skrutt större så det blir extra roligt. Har börjat fundera på att resa bort själv några dagar på min semester, har aldrig gjort det men behöver tänka och umgås med mig själv känner jag. När man blir äldre ser man allt med andra ögon och man har andra värderingar. Nej nu är det dags att hämta upp lilla skrutt och hans mamma och kanske Mimmi också.

Sommar sommar sommar.......

Oj va dagarna går fort eller veckorna föresten. Nu behöver jag verkligen semester känner jag, är slutkörd i kroppen men det är några veckor kvar dit. Studenten gick lysande fast vädret jäklades och nu sommarjobbar Sofia tre veckor. Snart midsommar, har bjudit in en massa småpluttar som ska dansa kring midsommarstången och sjunga små grodorna för så ska det vara på midsommar. Försöker få upp värmen i poolen men när det börjar närma sig 25 då blir det kallt och regnar. Hoppas nästa vecka blir varm så ska det nog gå bra. Femkamp på midsommar ska man ha också, skjuta golfbollar genom olika stora hål, pilkastning, ringkastning runt stolpar och så 2 grejer till då, ja det ordnar sig säkert. Fiskdamm till dom små och så ska stången kläs då. Grillat på kvällen och sill och potatis blir det på midsommardan. Allt ska vara klart till på onsdag för på torsdag ska jag jobba och sen har jag annat för mig på eftermiddagen, börjar bli lite nervös faktiskt. Min chef är för gullig föresten, hade ett samtal med henne härom dagen om jobbet och när vi lagt på så dröjde det en stund sen kom det ett sms där det stod: Man skulle ha många Margottar. På det här jobbet får man uppskattning ganska ofta faktiskt det är kul och man tycker det är roligare att jobba. Föresten har jag hittat världens finaste present till min lilla älskling som snart fyller 2 år men jag vet inte om jag törs köpa den för hans mamma och pappa fast den kan ju stå här hos mormor förstås. Nej nu blir det till att göra tacobuffé för Donny och Emmy ska komma och äta och jag glömde ju på söndag blir det kolmården om vädret tillåter.

En lycklig liten lastbilschaufför


RSS 2.0