Livet kan förändras på en minut...

Tänk vad livet kan vara skört, meddelandet om Kalles bortgång kom som en chock, vill inte förstå kan inte fatta det. Tänker på Helena och grabbarna hela tiden, så jäkla orättvist.
Min njure har börjat krångla igen är lite rädd att den ska lägga av måste dricka mer vatten, men när man inte är törstig glömmer man ju bort det. Är lite vårtrött just nu men det går säkert över snart.
Ville min lilla skruttunge är så rolig att umgås med, längtar efter honom hela tiden, han är så klok och förståndig.
Nästa helg ska vi åka på kryssning, kan vara skönt att komma iväg lite och bara umgås. Känner att jag försummat en vän lite men det har varit så mycket, får ta mig i kragen och hälsa på i veckan. Tom har flyttat hem ett tag efter kraschen med häxan (kan inte kalla henne nåt annat), men det går bra, det är bara roligt att ha honom hemma, lite sällskap faktiskt och god mat förstås. Rick har äntligen hittat ett ställe på landet som dom håller på att inreda och göra iordning, det är skönt så han får nåt annat att tänka på men jag hoppas att han en dag får sin revanch om man kan kalla det så eller att rättvisan segrar, det är jag helt övertygad om, man gör inte som hon helt ostraffat. Nej nu har jag inget mer att skriva om känner jag, var bara tvungen att skriva av mig lite.

RSS 2.0