25 November Torsdag

Oj vad tiden går fort, inte långt till jul nu. I dag har migränen slagit till efter att man varit duktig och bakat och målat ett tak här hemma men eftersom jag jobbar mycket onsdag torsdag och fredag så är det bara att bita ihop och ta tabletter man går omkring som i en dimma några dagar. Har handlat några julklappar så jag känner ingen stress än. Sofia ska ju opereras vilken dag som helst nu så jag måste försöka vara pigg och stressa av för att vara med henne då. Jag hoppas verkligen att det går bra, hon får fylla på blod och blodplättar några gånger i veckan men får komma hem på permis över helgerna och nån dag i veckan också om värderna är bra. Hon är en tuff och glad tjej trots allt. Vårat projekt med badrummet på övervåningen går sakta framåt, hoppas det blir klart före jul, längtar verkligen efter ett skönt skumbad nu. I helgen är det julmarknad det ser jag fram emot fast vi har redan varit på en stor fin julmarknad på taxinge slott. På lördag ska lilla skrutt sova hos oss, då ska vi baka pepparkakor. Ska fixa en sak som jag ska införa som en liten tradition inför julen till min lilla skrutt och till alla barnbarn framöver, jag är optimist.

Jävla cancer dra dit pepparn växer...

Länge sen jag skrev nåt. Här är det lite upp och ner nu, mest ner eftersom Sofia har fått tillbaka cancern. Ligger på onkologen nu efter att hon legat på infektion i en vecka. I går var jag med när dom tog benmärgsprov på henne, det verktyget dom använde kommer jag aldrig att glömma, fy va hemskt. Hoppas vi får nåt svar i dag hur mycket det spridit sig, sitter i en lymfkörtel nedanför halsen och mjälten är jättestor i alla fall och hon får påse på påse med blod och blodplättar. Ibland är hon pigg och ibland är hon så trött så hon hänger inte ihop. Hon förstår inte själv hur sjuk hon är det är nog ganska bra, det enda hon är orolig för det är att hon inte kommer hem till jul men det får man väl hoppas att hon gör, bara dom vet hur dom ska angripa sjukdomen och med vad. Jag tycker att det tar så lång tid med utredningar och provsvar men det är väl så man måste göra för att det ska bli rätt i slutändan.

I dag ska jag hämta Ville efter jobbet och vi ska åka upp till Sofia med Mac Donalds eftersom hon var så duktig i går men jag tvivlar på att hon får i sig nån hamburgare. Det är så roligt att vara med lilla skrutt, vi har faktiskt riktigt roligt ihop, vi bygger med klossar och lego och vi ritar och ibland blir man bjuden på kaffe och macka i lekstugan och så spelar vi golf på gräsmattan när vädret tillåter förstås. Nu ringde Anticimexkillen på dörren och frågade om han kommit rätt men det hade han inte för han skulle till Trollebo som ligger i Ostra men han sa att på GPS en så fanns bara vårat Trollebo med, men jag vet ju var det andra ligger för vi får deras post ibland.  Nu ringde Sofia och talade om att hon fått i sig en gurkbit, jag får rapporter dag som natt vad hon äter och dricker och vad hon gör, i natt hade Mia (brorsans fru) som jobbar där varit inne hos henne flera gånger, det tyckte hon var kul. Nej dags att göra sig iordning och åka och jobba.

RSS 2.0