Sista sucken

Jaha då börjar man sista semesterveckan då, jag är jättedålig på att ha semester, vet inte riktigt vad jag ska göra, nästa år tror jag att jag delar upp semestern. I helgen var vi på marknaden och handlade lite, hittade en så fin tröja åt Ville gjord av alpackahår. Köpte även en spikmatta som jag invigde i går men måste erkänna att jag kände inte så mycket men ska prova igen. Har haft Ville här i helgen, så mysigt med en massa bus och gosande. 

Färdigstädat

I dag fixade jag och Marie nästa flyttstädning, tog 4 timmar och var väldigt lättstädat, skulle kunna tro att han städat innan vi skulle komma. Nu har jag inga fler städningar inplanerade. Ragge och Ville har umgåtts när vi har städat och på lördag får han nog umgås med morfar igen när vi ska på marknad. Ska ta mina fönster på övervåningen i morgon, har målat dom så nu ska jag tvätta dom.

Uppdatering

I dag vart vi klara med flyttstädningen vi har hållit på med i två dagar, men vi har varit 4 effektiva tjejer så det gick undan. I morgon ska jag ta mig an nästa flyttstädning, får nog hjälp av Marie och lägenheten är mycket mindre så det går nog på några dagar. Har semester nästa vecka också så då ska jag njuta av semestern och ta det lugnt he he. Annars ska vi ha Ville i helgen och så är det malmamarkan, det missar jag inte. Nästa helg ska jag och Ville gå på dop, hans föräldrar är på kryssning då. Grisfesten i fredags blev en riktig grisfest kan man säga, mådde inte så bra dagarna efter men börjar kvickna till nu. Har fortfarande mycket kvar att göra här hemma, badrummsgolvet, köksgolvet och en massa målning kvar. Det är långt till vintern he he.

Torsdag

Jaha inne på min andra semestervecka, i helgen var vi på countrygala i Stockholm och den var kanon, vi bodde på hotell två nätter. Man är inte ung längre när man får leta efter pubar, matställen och sen köper godis och går till hotellet kl nio och tittar på tv och pratar om barnbarnet i stället. Jag har målat fönster och dörrkarmar uppe på övervåningen, snart klart faktiskt. I badrummet har det inte hänt nåt faktiskt och inte i köket heller men den som lever får se. Det är forfarande lite kvar att måla på utsidan också. På fredag ska vi på grisfest med trubadur, Helena och Kalle ska med också, det ska bli roligt att träffa dom igen. Vi träffas alldeles för lite. Har bokat countrykryssning i höst och givetvis så har jag bokat Alan Jackson. Men jag känner för att åka på en vanlig kryssning snart också, dra ihop några stycken. Måste kolla om det börjar nån line dance i höst, det är något som jag saknar. I dag ska jag, Marie, Ville och mamma hitta på nåt tillsammans för Ragge, Kristian och Roffe och Uffe är och fiskar, åkte 05.00 i morse. I morgon bitti ska jag åka och hämta Dennis för han vill hem från lägret och vi får se om Sofia också vill hem från sin mamma, det har varit fram och tillbaka där. Ser fram emot nästa helg då det är Malmamarkan och så ska Ville sova här.

Regniga dag.....

Nu är jag trött på detta regnande, vill ha sol och värme. I dag tar vi tåget till Stockholm för att gå på countrygala i morgon, ska bli kul sen blir det väl några pubar eller så. Det är roligt att bara komma iväg lite. På söndag när vi kommer hem är det 1 års kalas här för min lilla gos Ville. Han är så härlig, så glad hela tiden och va han springer nu lilla skrutten. Sofia åker till sin mamma i dag och ska vara där i en vecka (det har vi inte sett än) och Dennis är på läger en vecka till. En dag den här veckan tog jag mina stavar och gick 4 km och då mötte jag en stor jäkla grävling som väste åt mig, har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv och jag sprang ska ni veta, jag visste inte att jag kunde springa så fort. Vårat modem gick sönder för en vecka sen så jag ringde till bredbandsbolaget som skulle skicka ett nytt, i går ringde jag igen och frågade vad det tagit vägen, jo dom hade missat att skicka det så nu är det förhoppningsvis på väg men vi använder modemet till bärbara datorn och det fungerar precis lika bra.

Äntligen semester

Jaha då har dagen äntligen kommit som man har väntat på, sista arbetsdagen innan semester och direkt så slog ju vädret om, det ska bli skurar och lägre temperatur. Fast i dag var det skönt att bada eftersom det kändes varmare i vattnet än i luften ibland. I morgon kommer Ville och ska sova här, det är så mysigt att ha honom här lilla charmtrollet. Några datum har man att se fram emot, countrygala på skansen, trubadurkväll hos Tom, Villes 1 årskalas och kanske två countrykvällar till faktiskt. Man vet inte vi kanske får för oss att sticka iväg några dagar uppåt eller neråt. Ska skjutsa Dennis till läger  på måndag morgon, han ska vara där två veckor och Sofia ska vara hos sin mamma en vecka har hon fått för sig, hur det nu ska gå hon som har svårt att vara där en hel helg men men hon får gärna prova.

RSS 2.0