Utrensning och mardrömmar

Oj vad jag har rensat här hemma, har två sopsäckar med kläder och gardiner och en säck som ska till Röda Korset, skönt att få lite plats i garderoberna. Det bästa med allt är att vi fick en stor frysbox av Marie och Kristian att ha som extra, nu kan man handla lite mer att frysa in. I går var vi och grattade tvillingarna och i dag fyller Agnetha. Har haft mardrömmar några nätter nu om något som hände 1972, har inte pratat om det sen dess och inte grubblat heller, helt plötsligt kommer det upp till ytan och ger mig mardrömmar. känner att jag måste ta reda på vad som hände en tjej en kväll i parken då, jag var försenad annars skulle jag råkat ut för det som hände henne. Undrar om det finns nåt arkiv här i Eskilstuna som har gamla tidningar arkiverade, kanske biblioteket.  Det är resultatet av att man inte bearbetar allt på en gång utan trycker ner det i stället, allt kommer upp till ytan förr eller senare.


Torsdag-snart Fredag

Den här dagen började inte så bra, nackvärk och huvudvärk, får skylla mig själv, jag stod och försökte få upp en persienn som ramlat ner i går. Jag vet ju att jag inte ska stå med armarna uppsträckta men vad ska man göra, den hoppar ju inte upp av sig själv, jag fick i alla fall inte upp den får väl ligga här. Efter hästliniment och Ipren så kunde jag åka och jobba. Äntligen är huset färdigmålat tack vare Kristian, vet inte vad vi skulle gjort utan honom. Det är fortfarande nåt skit som ska upp på gaveln och värmegolvet ligger ute i garaget, just nu orkar jag inte bry mig, mår inte så bra, den här jäkla njuren blir min död känns det som, äh fan va jag pladdrar. I morgon ska jag träffa Ville, längtar efter honom, har föresten skickat in foto på honom till en tävling, sötaste ungen eller nåt hette det. Har inte blivit av med hunden än, sållade nog bort för många i början, ska nog göra ett ryck till för hans skull. Hoppas jag får min bil i morgon, man blir så ställd när man inte har bil, fast jag har lånat Donnys till jobbet och när jag ska handla så det är inte så synd om mig. Jag missade en affär när jag var till Ullared, måste dit snart igen och då ska det planeras ett besök i en viss affär som brorsan tipsade om.
I morgon ska vi föresten till Stockholm, till Cirkus och titta på Hairspray om vi hittar dit, vi ska åka bil fram och tillbaka. Nej nu ska jag åka och jobba ett par timmar så jag får sova lite längre i morgon bitti.

Måndag igen då

Då var det måndag igen då, va fort veckorna går. I dag har jag varit och lämnat in min bil för plåtjobb och lack, blir nog där hela veckan trodde dom, jag har inte hyrt nån annan bil än, lånade Ragges i dag men det är manuell så jag får se hur det går med höften och ryggen. I går var vi och firade Marie som fyllde 28 år, i dag ska jag hjälpa Tom lite och i morgon ska jag ha Ville på eftermiddagen, ska inte jobba förrän på torsdag den här veckan. På fredag ska vi upp till Stockholm och se Hairspray på Chinateatern. Vi är ute i god tid det här året, har redan dragit lott inför julen vem man ska köpa julklapp åt fast i år så får vi inte avslöja till vem vi ska köpa så det blir lite svårare när man inte kan fråga vad han eller hon önskar sig. Har faktiskt redan köpt några julklappar, två st till Ville, min lilla solstråle han blir bara roligare och roligare.

Tisdag-ny dag

Fy vad mycket skit jag skriver ibland, mår bättre i dag. Ska jobba tisdag och onsdag, ullared på torsdag och sen jobba på fredag. På Onsdag ska vi ha möte här också med familjehem, vi har det 2 gånger om året ungefär, men det är mer som att ha några väninnor här, dom är så himla trevliga och en av dom har jag känt sen jag var väldigt ung faktiskt. Ska fixa mitt stenskott i dag också och måste försöka få tag i en hyrbil till nästa vecka när min ska in på plåtverkstaden.  I går ringde min chef och frågade om jag ville ha 3 timmar till om dagen och jag fick jobba vilken tid jag ville på dygnet men den här gången sa jag nej, jag blev snopen själv faktiskt att ett nej hoppade ur min mun, det finns nog hopp för mig också. Countrykryssningen som vi skulle på i oktober har blivit inställd fick vi besked om i går, vi fick åka ändå om vi ville men hallå åka en söndag till måndag det gör man inte om det inte är nåt speciellt. Jag tyckte det var ganska skönt att den inte blev av. Nästa helg ska vi upp till stockholm och titta på Hairspray, det ser jag fram emot. Nej nu ska jag plocka ihop mina pinaler och åka och jobba.

Tungt Tungt

Just nu känns allt så tungt, vet inte riktigt varför. Min njure krånglar och det känns som att jag ska bli förkyld men det är inte det, jag tror att det är åldern, man börjar fundera vad man gjort och inte gjort. Ibland känns det som att jag skulle kunna sälja huset och flytta in till stan, ibland är jag tacksam att jag får bo på landet, det känns som att det måste ske en förändring i mitt liv. Härom veckan tänkte jag, varför ska jag ha det här jobbet och slita ut mig när jag egentligen inte ska jobba för ryggen men nästa dag får jag mycket uppskattning på jobbet och så tänker jag men det här är ju det jag tycker jag om att göra. När jag blir förbannad då biter jag ihop i stället och går undan och mår dåligt i stället för att explodera, inom mig finns det mycket som skulle ut det vet jag, jag har samvetskval varje dag för jag försummar vissa och visst.  Ibland får jag panik när jag tänker på att vissa människor kommer inte finnas för alltid och inte jag eller, den dan när det är dags att lämna in, kommer jag då att sitta och tänka på allt som jag skulle gjort annorlunda? Det gör jag säkert då som nu. Är det åldersnoja eller vad? En av ljusglimtarna i mitt liv är i alla fall Ville och jag hoppas att jag får se honom växa upp.

Onsdag

I dag ska jag ta det lugnt känner jag, ska till röntgen med D. annars är det inte så mycket planerat. Håller på att gå igenom mejlen om Rocky igen men antagligen kommer det en kille från Gotland den 18 och ska titta på honom, sen får vi se om kemin stämmer mellan Rocky och honom. Men det är svårt att placera en hund, vilket ansvar. Ena morgonen när jag vaknar tänker jag, nej han får stanna men sen hinner jag ändra mig innan dagen är slut. Jag är så rädd att han inte ska få det bra men man får hålla kontakten med nya ägarna en tid och kanske åka till Gotland i sommar och hälsa på. I dag ska hälsa på Ville som är lite förkyld stackar´n. Nej nu ska jag sätta på kaffe.

Lördag

Har varit en sväng till Ikea och Billiga Nisse i dag, köpte lite kuddar och småprylar bara. Har fått en furukökssoffa av syrran som jag ska klä om och jag hittade ett tyg som passade precis men det var naturligtvis tillfälligt slut. Får se om dom får hem det inom rimlig tid annars får jag leta  nån annan stans. Nu har vi klippt gräsmattan, jag Donny och Ragge och det får räcka för i dag känner jag.

Onsdag

Redan onsdag, va fort dagarna går. Jobbat i dag och ska jobba torsdag och fredag också. Nästa vecka blir lugnare men då har jag lovat en viss person att städa hennes kök och det kan ta några dagar hehe. Håller på att formulera en annons till blocket, ska försöka ge bort en hund. I dag har Ville varit här och busat, lilla gullungen. Nej nu kallar kalopsen sen ska jag åka och jobba några timmar.

RSS 2.0