Så Jäkla bra

Det var verkligen skitbra, After Dark alltså. Två timmar gick så fort, han är en riktig stjärna Christer Lindarw och Babsan sen, så rolig. Jag har nog aldrig varit på en show med så många homopar i publiken, eller bögpar va fan säger man nuförtiden? 

After Dark

I går var jag och grattade mamma som fyllde år. I kväll ska R. och jag gå på After Dark, det ska bli häftigt.  Blir inga utsvävningar efteråt eftersom vi ska på namngivning i morgon. På söndag kommer Sofia och Dennis pappa, faster och farbror hit och vill lämna julklappar. Veckan som kommer har jag kraniosakral behandling på måndag, stensprängning på onsdag och så ska jag jobba dom andra dagarna.

3.100 kr

3.100 kr blev det och jag missade det i lördags tack vare att det blev en strykning och en reserv gick in i stället. Ska nog rätta lite nogare hädanefter.

3.500 kr på V75 ??

Hade ingen aning, satt och läste tidningen i morse och såg att vi vann på v75 i lördags, närmare bestämt 3.500 kr var, hur kunde jag missa det, hur rättar jag egentligen. Men men det är välkomna pengar ändå.

Kroppen ganska mör

Ingen bra natt har det varit, ont lite varstans och mycket stel i nacken, men det kanske ska vara så, känns lite bättre nu på eftermiddagen, men det känns som kroppen gått igenom en mangel. Har varit och jobbat på två olika ställen i dag och i morgon blir det tre olika ställen.  Tredje veckan med GI, går faktiskt bra fast jag har bara gått ner 3 kg men jag vet inte vart.  Nej nu ska jag gå ut och hämta posten och soptunnan som är tömd sen tänkte jag mig en tur till tuna park kanske.


Tänk att det finns sockerfri ketchup, vilken lycka

I dag har jag varit på kraniosakral behandling, det gick bra men jag känner mig väldigt stel i nacken efteråt men huvudvärken försvann. Det är lite mysko hur man känner kroppen röra sig av sig själv fast det är väl så att kroppen ska lära sig att läka själv. Ska prova några gånger till får vi se. Har varit och handlat med mamma, Marie och Ville och nu ska jag förbereda maten för jag ska åka med Dennis till frisören kl. 16.00   

Mos eller Spenat, det är frågan i dag

I dag har jag,Marie och Ville shoppat lite. Vi har nyss ätit och som vanligt blev det lite tjafs av Sofia så klart, skulle ha spenat till korven istället för potatismos som jag lagt upp, ok bytte ut moset mot spenaten, gick några minuter då var det inget gott utan hon skulle ha tillbaka moset i stället. Då fick jag räkna till tio och gå till datorn en stund. Tänk om man slapp göra mat varenda dag, tänk om man fick en egen dag i veckan när man kunde koppla bort allt och bara få tänka på sig själv, fan jag skulle föresten vara glad om jag hade en sån dag en gång om året.  Ha Ha nu har jag fått gnälla lite, känns lite bättre.

Sköna Söndag

Söndag morgon, det spöregnar ute, ska passa på att åka och jobba några timmar så slipper jag i morgon bitti. På tisdag ska jag på kraniosakral behandling för alla mina besvär, ska bli spännande. Jag har provat många många sätt att bli av med värken och jag ger mig inte, tänker inte bli någon pillerätare. Nej nu ska jag plocka lite här innan jag ska iväg.

En lördag som alla andra

Ibland känns det som man går och väntar på nåt, man lever inte i nuet, är det fler som känner så eller är det bara jag. I dag har vi hälsat på Ville, lilla gullungen, han är så go och glad så man vill aldrig släppa honom. Kul att Lilian och Patrik fick en liten tös, grattis på er och lycka till.  Har bytit gardiner och städat i dag, vad annars föresten.
Blir lite irriterad ibland, det känns som vissa personer bara går in för att reta upp mig, det är tur att jag inte bryr mig och har tålamod." Är det konstigt att man längtar bort ibland ?"  

HAMLET

I dag när jag slog upp morgontidningen fick jag läsa om Donny och hans kompis Johannes som också är från Eskilstuna. Dom ska vara med i Hamlet som ska sättas upp på teatern i Karlstad, som mamma blir man naturligtvis stolt, jag menar Hamlet alltså det är nåt stort.  Har jag inte varit i Karlstad förut så nog ska jag dit då i alla fall.  Jag vet en till som kommer att vara där då fast ingen ser henne men jag önskar hon kunde ge Donny ett tecken då. Barnens farmor och min svärmor  som vi alla saknar enormt men på något vis så känns det som hon är runt oss just nu.  Fick ett bra tips från en nära vän som jag ska kolla upp, det heter Kraniosakral terapi, någon som vet om det finns i Eskilstuna?  I dag ska Marie, jag och Ville åka till Strängnäs en tur.

Torsdag

Har precis kommit hem från jobbet, har så jäkla ont i ryggen i dag så det blir lite vila innan jag ska på kalas. I morgon tänker jag åka till Strängnäs en sväng till nåt som heter Karlsson, vet inte riktigt vad det är men är lite nyfiken. Fick en ny tid för stensprängning också, så då var det dags igen, hoppas det går bättre den här gången.

Onsdag morgon

Nyss varit och jobbat en stund sen hem och äta frukost och sen ska jag iväg och jobba några timmar på ett annat ställe. Och efter det ska jag ta en sväng till mitt älskade lilla barnbarn, längtar så. I morgon är det kalas  för brorsans trollunge som fyller år. Jag mår bättre nu, har inte så ont längre i njuren, skönt.  I dag när jag skulle göra frukost så gick det inte så bra, äggröra på köksgolvet men det är tur att man har två hundar men dom tittade lite konstigt på mig när jag bad att dom skulle äta äggen från golvet, det var väl en tio ägg ungefär men det ska ju vara bra för pälsen fast jag plockade bort skalen först. Nej nu är det dags att åka.

Världens bästa Ville har åkt hem

Nu har Ville åkt hem, det blev så tomt och tyst här, han är världens underbaraste lilla kille. Britten och Agnetha dök upp och tog en fika, roligt att se gamla jobbarkompisar igen, vi bestämde att åka ut på våra motorcyklar så snart det bara går. I morgon måste jag jobba några timmar eftersom jag var sjuk i fredags. Det kryper i kroppen på mig just nu, måste hitta på nåt, dagarna bara går man går upp på morgonen och man går och lägger sig på kvällen känns det som. Fast det är väl bevis på att jag börjar bli piggare.

Lördag morgon

Fredagen försvann för mig, låg däckad hela dagen, klev upp först nu på morgonen, jag trodde att dom här jobbiga dagarna var förbi när jag blev av med migränen men det är alltså något annat. Jag måste nog börja om hos läkaren, tror faktiskt det är nåt med magen, jag kräks en hel dag, har ont i huvudet och nacken och orkar inte hålla mig på benen. Men i dag är jag pigg, Ville kommer ju då kan man inte vara sjuk. Nu har jag lite att jobba in på måndag men det får väl gå. I dag har Ragge börjat med GI, jag har kört snart en vecka, går faktiskt bra. Nej nu ska jag bädda rent i sängar och dammsuga.

Snabbt bredband

Vi fick ett nytt modem till vårat bredband i går och vad snabbt det går, vi blev riktigt snopna här hemma, det har alltså varit fel på gamla modemet ett bra tag.  I dag ska jag träffa Tom, Marie och lilla Ville, vi ska äta lunch tillsammans. Jag har fortfarande huvudvärk och känner mig inte bra, jag undrar om det verkligen är njuren. Nej nu har jag annat att göra.

Tisdag

I går var jag och provade att ge Ville flaskan och det gick bra, lite protester i början men han åt i alla fall men det krävdes att hans mamma gick ut en stund så han inte såg henne, klipska unge. Det går nog bra på lördag när han ska vara här.  I dag har jag ledigt, ska bara iväg några timmar på eftermiddagen. Har fortfarande ont men börjar vänja mig. Fy sjutton va tråkigt nu när det är så smutsigt ute, få in två stora hundar som ser ut som två lergubbar det är inte roligt, skurhinken står framme hela tiden. I går började jag verkligen titta på vad jag äter, ska ner några kilon känner jag. He He får se hur det går.


Njurstenar och jävelskap

Ny vecka, hoppas den blir bättre än förra, jag har inte mått bra, haft njurstensont och huvudvärk. Har inga hemstädningar måndag-onsdag, ska bara ta skolan och fritids men det är ingenting. Ser fram emot lördag när Ville ska komma om det nu funkar med flaskan annars får han väl äta gröt ha ha. Ska åka över i dag och träna lite med flaskan. Syrran som tog examen i fredags och blev sjuksköterska börjar sitt nya jobb i dag, grattis och vilken tur hon har. I dag fyller hennes dotter år men vi har slutat fira varandras stora barn, firar bara dom små, vi börjar bli för många. Skulle behöva ta itu med klinkern i köket, ska skrapa bort fogmassan och lägga i nytt men just nu finns inte den orken, jag måste bli piggare först och slippa denna jäkla värk. Jag vet en till som går med den här värken och väntar på röntgen, jag vet hur han känner sig.

Skjuten med 3000 skott

Det gick bra i onsdags med stenskjutningen, det är ju inte helt smärtfritt och jag fick ganska mycket morfin på slutet så man var mer full än nykter efteråt. I går hade jag njurstensanfall hela dagen och eftersom jag skulle jobba så var det bara att trycka i sig tabletter. I dag känns det bättre men dom lyckades väl klyva stenen tror dom så det blir fler skjutningar.  Jag fick en dunderkur penecillin också eftersom det var bakterier i njuren och då växer stenen till sig och det vill man ju inte. En glädjande nyhet fick man i går, Ville bestämde sig på sin 6 månads dag att ta flaskan igen så nu kanske mormor får vara barnvakt. Nej dags att förbereda sig för att åka och jobba några timmar sen ska vi fira syrran som tar sin sjuksköterskeexamen i dag. Riktigt duktigt, hon har kämpat för det.

Noll Internet

Har inte bloggat på länge, vårat internet har legat nere sen 26 december, jäkla bredbandsbolag säger jag. I morgon är det njurstenskross i västerås, ska vara där kl. 07.00 på morgonen. Jag återkommer efter onsdagen nån gång.


-16 grader ute i dag

Vårat internet ligger nere sedan ett par dagar så man har inte kunnat skriva så mycket, nu använder vi Sofias bärbara. 16 minus är det ute och snö äntligen vinter fast i kallaste laget kanske. Nyårsafton firades hos Tom med god mat och goda vänner, det var kul tror vi var hemma fyra på morgonen. I dag ska jag jobba några timmar fast det är söndag, har själv valt det eftersom jag struntade i det i fredags. Sen ska Donny och jag gå på teater i Flen, det är kolhusteatern som spelar, Donny var ju med där i somras. I går var Ville här, han har börjat äta lite gröt och pureér så snart kanske han kan vara hos mormor igen om han bara bestämmer sig för att ta flaskan på kvällen. Han blir bara roligare och roligare lilla buskillen. Skulle varit på Nowalies ett års kalas igår men Belinda har halsfluss så det blev uppskjutet.

2009 är året

Nytt år igen, det går fort. Nyårsafton firades på Toms Restaurang med mycket god mat och trevligt folk, en kille som höll i trådarna på festen hade gjort frågor om musik och jag och svågern Håkan kom faktiskt tvåa där, det skiljde ett poäng mellan oss och vinnarna. Vi vann gratis lunch hos Tom det var lite komiskt. Våran vän Gert var ute och körde taxi så det blev ingen taxikö för oss, skönt. Fast vi var inte hemma förrän fyra på morgonen, jag fattar inte att jag lyckades hålla mig vaken. I dag är jag ledig men ska jobba några timmar i helgen i stället.  I morgon är det 1-års kalas också för Nowalie.

RSS 2.0