Kön?

Jaha i dag kanske man får veta vad  man ska bli mormor till i höst, ja att det är en bebis det förstår jag men vilket kön. Har promenerat i dag också, kanonväder. Måste åka in till skoaffären och köpa inneskor till jobbet eftersom någon tuggat sönder mina. Ska börja jobba 12.00 i dag. Tom har åkt till stöten med 7 tjejer, han tycker säkert att han är i himlen. Bara han inte bryter några ben, är väl inte så tränad. I kväll är det Kent i sporthallen, blir nog kaos i trafiken skulle jag tro.

Onsdag

Har precis varit på min morgonpromenad med bestarna, måste pusta lite innan duschen. I kväll kommer det en kille som ska köpa den här gamla motorcykeln som stått i hundra år, en 77:a, ska bli skönt att bli av med den från går´n. Ska städa övervåningen i dag, det är ju sånt väder sen ska jag göra lasagne innan jag åker iväg till jobbet. Slutar åtta i kväll och det okända börjar åtta så det gäller att vara snabb. Nej nu har jag pustat färdigt.


Äntligen vår eller?

I dag är det strålande sol, har precis varit ute och gått med hundarna och nu har jag dammsugit och torkat golven. I eftermiddag ska jag hälsa på Wilma det var så längesen. Känner mig pigg, är nog för att jag ska jobba hela veckan. I dag kommer Donny hem, han har sportlov och ska jobba på tippen.

Söndag morgon

Sitter på jobbet, det är lugnt folk har inte vaknat, är bara några stycken som somnat i fel säng. Läste att det är kanske dags för nano att titta ut, hoppas allt går bra och att han inte bråkar för mycket med Pethra.  Fick reda på i går att syrrans son ska bli pappa, det var jättekul för dom fick missfall förra gången. Cicci och Marie kanske hamnar på förlossningen samtidigt man vet aldrig. Är ganska trött i dag, alla människor tar inte hänsyn till andra som ska upp och jobba. Jag känner att jag börjar bli lite ilsken, det kommer nog med åren, man tolererar inte allt längre, för att citera Nico "jag är så jävla trött på att vara snäll". Nej nu ska jag fika med mina jobbarkompisar.

Fy fan vad jag är oteknisk

I två dagar har jag hållit på med våran nyinköpta filmkamera, ja alltså det var inga problem att filma med den men sen när man ska ha över det på datorn med hjälp av en cd skiva då går det åt skogen. Får väl köpa en ny när den här är full, ha ha.  Usch vad det blåser och Donny som ska åka båt i helgen. I dag ska vi till vc och Sofia ska få sin vårtspruta för första gången. Sen ska jag äta lunch med jobbarkompisarna, nästa vecka är jag helt ledig bara på måndag, det ska bli skönt att jobba mycket. Ska bli roligt när Marie och Kristian varit på ultraljudet, får vi kanske höra vad det blir, en hon eller han, jag gissar på en hon, bara gissar.  I dag ska Tom komma hit och äta korv stroganoff, ibland blir han sugen på det och ringer och frågar om jag inte kan göra det. Måste lämna in bilen på måndag igen, det blinkande lyset forsätter fast dom fixat det så nu skulle dom göra en felsökning, som jag trodde att dom gjorde sist när dom hade den inne på verkstaden. I går var min bror och hans fru till nyköping och hämtade en prinsessäng till Wilma, dom hade hittat den på annons, det är en riktig med tak, tinnar och torn, det är klart att hon ska ha en sån.

JAG VILL HA VÅR NU !!!

Varför är det så jäkla kallt på mornarna? Ska det ändå inte komma nån mer snö så kan väl våren komma nu. Fick kallelse från blodcentralen i går, måste kolla om jag får lämna blod redan eftersom jag har haft njurproblem, tyckte dom pratade om 6 månader förra gången. Har roat mig med att byta ut alla glödlampor till lågenergilampor dom här dagarna, nu ska jag köpa lite kärl till köket så att vi kan börja sortera också, det är lika bra att börja nu eftersom vi ändå snart måste göra det. Håller på att leta lågenergilysrör också det måste ju finnas, dom drar ju mycket.  Jag är ganska uttråkad nu, vet inte riktigt vad jag ska göra med min tid, vill nog jobba lite mer, fast på vardagarna inte kvällar och helger.

Ser bra ut

I går var vi på onkologen och fick svar på Sofias röntgen, läkaren  sa att det inte var någon katastrof vad han nu menade med det, blodvärderna var bra och det behövdes inte göras nåt just nu sa. Sedan började vi prata om hennes vårtor och efter många om och men så erbjöd han Sofia att prova en spruta mot vårtorna, den tas en gång i veckan, det bästa med den är att den brukar vara grym mot vårtorna och tar bort alla virusinfektioner i kroppen plus att den håller nere tumörer också men det finns biverkningar förstås, den värsta är väl att hon kan bli deprimerad men det är värt att prova den ändå. Det blev en bra födelsedag i går för henne, hon fick många presenter och var jättenöjd på kvällen och det kom många och grattade också, hon sa på kvällen: T.om. Tom kom det var nog första gången . I dag har jag lämnat in min bil på service så man åker inte mer än nödvändigt med Ragges bil. Håller på att kolla upp vilken dator Sofia kan köpa, hon har sparat ca 5000 kr så nu vill hon ha en bärbar men det är ett enda virrvarr för mig. I går ringde en jobbarkompis från taxi och sa att dom var några på taxi som skulle äta lunch på fredag och frågade om jag ville följa  med och det lät kul.

Ser bra ut

I går var vi på onkologen och fick svar på Sofias röntgen, läkaren  sa att det inte var någon katastrof vad han nu menade med det, blodvärderna var bra och det behövdes inte göras nåt just nu sa. Sedan började vi prata om hennes vårtor och efter många om och men så erbjöd han Sofia att prova en spruta mot vårtorna, den tas en gång i veckan, det bästa med den är att den brukar vara grym mot vårtorna och tar bort alla virusinfektioner i kroppen plus att den håller nere tumörer också men det finns biverkningar förstås, den värsta är väl att hon kan bli deprimerad men det är värt att prova den ändå. Det blev en bra födelsedag i går för henne, hon fick många presenter och var jättenöjd på kvällen och det kom många och grattade också, hon sa på kvällen: T.om. Tom kom det var nog första gången . I dag har jag lämnat in min bil på service så man åker inte mer än nödvändigt med Ragges bil. Håller på att kolla upp vilken dator Sofia kan köpa, hon har sparat ca 5000 kr så nu vill hon ha en bärbar men det är ett enda virrvarr för mig. I går ringde en jobbarkompis från taxi och sa att dom var några på taxi som skulle äta lunch på fredag och frågade om jag ville förlja med och det lät kul.

Hemma igen

Ja nu har vi gjort stockholm, revyn var skitbra, före den var vi och åt på en grekisk restaurang och efter den var vi på en grekisk pub, mycket grekiskt var det. Tjugo i tolv på natten kom vi på att vi var hungriga, gick och letade efter seven eleven som vi sett tidigare på kvällen, hittade det fem minuter för sent, det blev choklad och kakor på hotellet i stället.  I morse åt vi en riktig frukost och sen bar det iväg till centralen där vi tillbringade några timmar innan hemresan. Vi har haft jätteroligt den här helgen, det var längesen vi skrattade så mycket. Vi har bestämt att göra en kryssning vi fyra. Tillbaka till verkligen, i morgon bitti ska vi till onkologen och få svar på Sofias röntgen, lite nervöst är det. Sen ska vi fira hennes födelsedag med smörgåstårta och annat gott.

Stockholm

Ja i dag ska vi lantisar till den stora staden och se på revy och ligga på fint hotell, frukosten är ju det bästa. Håller på att bädda rent och dammsuga eftersom Marie och Kristian ska vara här när vi åker iväg. Pethra du frågade om min mirakeltrasa eller snarare vante som man tvättar bort smink med, den är gjord av nåt konstigt fibermaterial  och företaget säljer bara sina produkter på hempartyn, det ska vara miljövänligtoch funkar det så sparar man in massor av pengar på ajax, såpa, remover och allt vad det är.  Dom heter ENJO, har säkert en hemsida på Internet.  Nej nu måste jag forsätta här om jag ska bli klar tills vi ska åka.

Torsdag kväll

Skulle ha varit på linedance i kväll men jag kom aldrig iväg. Har varit hos Maria i dag och fikat , sen åkte jag och köpte 3 lågenergilampor så jag bytte ut glödlammporna i badrummet och en i vardagsrummet. Det är ganska kul när man tänder dom, det dröjer några sekunder innan dom tänds och sen blir dom starkare och starkare. Min bror har bytit ut alla sina glödlampor och sparar en hel del på elräkningen så jag vill testa jag också. Man sparar 80% på varje glödlampa säger han. Jag har börjat köpa miljövänliga städgrejer och lite grann till kroppshygien också. T.ex en trasa som man tar bort smink med, man blöter den bara i vatten och den fungerar faktiskt. Och handskar som man städar med och använder bara kallt vatten, det är helt otroligt, jag trodde inte på det först men jag har gett mig nu. I dag fick jag min nackkrage som är gjort av ett material som läker, används egentligen till hästar men nu har dom börjat gjort det för människor också. Jag använder redan liniment som är till hästar, det är det enda som hjälper när jag har ont i ryggen. Nej nog babblat.

VÅR??

Är det våren som är på väg eller? Strålande sol ute och ljust tidigt på morgonen, det är så skönt. Jag klarade av besöket hos tandhygenisten bra men hon tog bara nederkäken i går så ska jag tillbaka på fredag. Eftersom jag struntade i att gå dit i höstas så var det ganska mycket tandsten nu.  Jag var och köpte en present till en jobbarkompis som fyllde 60 år i går, hon har sagt ifrån all uppvaktning men jag lämnade det på jobbet i går, sen ringde hon på kvällen och var jätteglad och rörd för att vi hade tänkt på henne. Jag köpte presentkort i en liten affär på köpmangatan som hade choklad, ost, marmelader, kex, blommor och mycket annat gott. Blev hembjuden till min förra chef också, det ska bli kul att träffa alla och prata lite skit. I dag ska jag gå med hundarna, sola och försöka hitta några kläder att ha på mig på lördag. Har precis beställt smörgåstårta av Carola till på måndag när Sofia fyller, det är den enda smörgåstårtan som hon äter. Hon är mer hemma än i skolan just nu, har varit trött och hängig hoppas att det inte ska blossa upp igen redan. Vi ska på röntgen i morgon och får svar på hennes födelsedag. Jag hoppas det blir ett bra svar. Nej nu är det dags att bädda och starta en maskin med tvätt. Jag glömde ju,       HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA.

Tandläkaren

I dag ska jag till tandläkaren och det är det värsta jag vet, har haft tandläkarskräck i många år men sen fick jag en ny tandläkare och hygenist och dom hjälpte mig att komma över det värsta sen blev tandläkaren sjuk och har fått en ny så nu vet jag inte hur det går. Svårast var när barna var små och jag skulle följa med dom till tandläkaren, då var det nog jag som mådde sämst och jag blev osams med en tandläkare också som var elak mot Tom, så dit gick vi aldrig tillbaka he he. Jag har jobbat i två dagar för det var sjukt på taxi. I går kväll ringde dom igen och frågade om jag inte kunde komma tillbaka men jag sa nej, jag jobbar gärna extra men på mina villkor sa jag och nu tror jag att det kommer bli en massa extra, dom är inte nöjda med dom nya telefonisterna. Det är roligt att vara omtyckt på jobbet, då känns det bra att jobba extra också. På lördag ska vi till stockholm och se Revy och sova på hotell med Helena och Kalle, Kristians föräldrar.  Såg att "en annan del av köping" hade kommit ut på dvd så den ska jag gå och köpa till Sofia som fyller år på måndag, hon bara älskar dom programmen. Nej nu ska jag bädda och plocka lite innan jag ska iväg till tandplågaren.

SÖNDAG

I dag sov jag till halv nio, kom hem vid ett i natt. Vi hade syskonträff med respektive och barn och barnbarn och mamma. Jättegod mat och kareoke blev det, jag köpte en digitalfilmkamera i fredags så det blev lite filmat i går, det var roligt att sitta och titta på nu på morgonen.  Jag tror det kommer att bli mer filmande nu, förut hade vi en gammal tung sak och inte kunde man titta direkt på det man filmat heller, måste ju ha en projektor. Dom enda som fattades i går på träffen det var Sonny, Sussi och lilla Wilma som låg hemma och var sjuka. Tom, Janne,Johan och Kristian hjälptes åt med maten, det var italienskt och jättegott sen fick vi kladdkakor som Carola gjort och en jättefin tårta som Carola också gjort.  Man var proppmätt sen, jag tog bara 4 cider det var lagom. Det var inte så många som drack faktiskt.

Västerås

Jaha i dag ska jag följa med Marie till västerås och leta mammakläder, vilket dåligt utbud dom har i den här stan, får se om det är bättre där borta. Fan i dag regnar det men jag är tvungen att gå min runda ändå, det är ju bara vatten. Har solat två dagar med nya rör så i dag kliar det lite men jag ska nog sola ändå.  Vad ni gör gott folk så ge aldrig Donny en hel flaska av nåt starkt. Måste försöka få ihop en tipspromenad till lördag också, fattar inte hur det hamnade på mig, jag skulle ju fixa kareoken. I morgon fyller ju moster år också, ska passa på att köpa nåt i västerås. Ett troll kanske, hon samlar också på troll som jag.

Tisdag

En gratis tecuila ???  Jag undrar vad du skulle göra för en hel flaska hm. I dag är Sofia hemma från skolan igen, hon bara orkade inte gå. Har haft lite tryck i huvudet så jag får nog öka på medicinen igen som vi minskade för att hon fick så mycket vårtor. Håller på att koka rotmos i dag, det är ju ett evighetsmoment. Ska åka och sola sen och ta en promenad med hundarna förstås. Måste ner på stan i morgon tror jag, har ju inget att ta på mig på lördag då det ska bli släktträff, ja vi 5 syskon med respektive och alla våra barn och barnbarn och mamma förstås ska träffas och umgås. Vi är så många så vi måste ha en lokal numer när vi ska ses allihopa. Men det blir nog kul, lite kareoke,tipspromenad och sen äta gott förstås. Tom och Janne står för maten. Carola bakar en massa gott och vi andra får väl ta med oss lite snacks och sånt. Jag ska fixa kareoken men det ska väl gå.

Måndag morgon

Nu har jag jobbat hela dagarna onsdag till söndag så i dag var det skönt att kliva ur sängen och bara ta det lugnt. Ska tvätta, städa och handla men först ska hundarna och jag gå en promenad. Ska åka och sola också förstås. Läste nyss min sons blogg och tittade på en film som han laddat upp, fick mig ett gott skratt, han är fanimej galen.  Har föresten gått ner 2 kg på dom här dagarna när jag jobbat, det börjar likna nåt.

Fredag

Nu har jag jobbat hela dagarna i tre dar och det börjar kännas i huvudet. Det är rörigt på jobbet eftersom vi håller på att byta växelrum. Nu har jag två hela dagar kvar sen får man vila. Har även hållit igen på kalorierna den här veckan men det ger väl inget utslag förrän nästa vecka. Sofia har varit hemma hela veckan så hon är väl utvilad nu.

RSS 2.0