Tapeter

Jag håller på att riva tapeter, det är inte kul så nu tar jag en paus. Har inhandlat nya tapeter och bård i dag, jag var så jäkla trött så jag gick in på rusta efter jobbet tog nån som såg bra ut och en bård till det , jag tror dom gick i grått, spelar roll det blir nog bra. Jag är så jäkla trött på det här jobbet redan, alltså hur skitigt kan det vara, ni kan nog inte föreställa er, toaletterna på en del ställen skulle jag aldrig gå in på även om dom är nystädade, sen detta stressande, jag gör så mycket jag hinner sen får det vara för den dagen. Nästa vecka har jag semester, fy bubblan va skönt det ska bli. I dag fick Dennis sin nya dator, vad han sken, nu lär man inte se röken av honom på ett tag. Sofia har haft ont i huvudet och kräks några dagar, hoppas att det inte är nåt på gång. Nej nu får jag väl återgå till tapeterna så jag hinner klart i dag. Hej svejs alla som tittar in. 

Jaha då var det söndag igen

En skön söndag, ensam hemma, Ragge jobbar, barna är hos sin mamma och var Donny är det vet bara han själv förhoppningsvis. I går var Rick och Nico här och vi spelade kort det var längesen och det är jäkligt kul faktiskt. Karlarna är ju som vanligt kaxiga i början tills dom förlorar då blir dom väldigt tysta. Vadå Rallyförare, jag vill bara att trafiken ska flyta man måste liksom planera i trafiken också, men det är sant Marie du kör som jag ha ha. Som vanligt när vi börjar med nåt i detta hus så blir det mer och mer, vi skulle bara byta golv i kontoret men nu ska det tapetseras, köpa hyllor och möbleras om, det var den semesterveckan. Sen ska vi byta golv på övervåningen också i Sofias och Dennis data- och tv rum, jag undrar vad det slutar med då. I går köpte jag en babyresesäng med egen utgång som bebisen ska ligga i när han kommer till mormor och sen en egen snuttefilt som han ska ha här. Av någon anledning så köpte jag lite kläder också bl.annat en tröja där det står brandman på och sen kommer Marie hem på eftermiddagen och talar om att hans pappa minsann varit brandman på natten när det började brinna på grannens altan, det är lite roligt.

Äntligen Fredag

Det brukar jag aldrig tycka förut, alltså att det är äntligen fredag för då brukade jag jobba men nu är jag ledig varje helg. I dag måste jag handla lite och städa här hemma. Ja Nico jag hälsade till Delfinerna och dom tyckte att du skulle komma och besöka dom i sommar. Ha Ha jag kan se framför mig när du och jag ska ut på vägarna, det kommer att bli många skratt, vi får väl låna flygfältet första gångerna. Ewa på jobbet berättade att hon tog körkort förra året och det kostade 2.800 allt som allt och det tog tre veckor, hon körde alltså bara privat, halkbanan och alltihop sen körde hon upp, men hon fick skriva två gånger, så det är bara att nöta på.

Kolmården

I går var jag, Sofia,Dennis, Marie och mamma till kolmården, det var kul men fy vad trött jag var när vi kom hem, hade ju tagit värktabletter och dom blir man ju jättetrött av. Blir mer och mer övertygad om att det här jobbet är inte bra för min rygg men jag får stå ut tills jag hittar nåt annat. Det är ju inte nog med att det är tungt och stressigt, det är så jäkla smutsigt också man blir så frusterad när man inte får rent golven. Dom andra tjejerna på jobbet tycker jag är urdum som har bytt ner mig från taxi till städjobb men jag mår bättre av att röra mig om det inte vore för ryggonda och höftonda och benonda och migränen ha ha det är lättare att tala om var jag inte har ont kanske. Nu har jag fått gnälla lite så nu ska jag ta fram snabeldraken och dammsuga lite hundhår.

Lasagne

I dag ska jag göra lasagne, det var ett tag sen vi åt. Har börjat riva ut golvet i kontoret också, men jag måste iväg och gratta Johan sen, han fyller år i dag, vi brukar inte gratta varandra när det är ojämnt men det är kul att träffas nån gång så jag åker dit ändå tänkte jag. I morgon ska vi åka till Kolmården om det är fint väder, Marie, jag ungarna och Mamma kanske. Fick förfrågan från Taxi i dag om jag kunde jobba nåt men det går ju inte. Ser fram emot min lilla vecka när jag har semester, måste hitta på nåt roligt. Kryssning kanske eller en tur med motorcykeln, nja vi får se.

Måndag

Det var svårt att komma igång i dag, jag har ovanligt ont i ryggen i dag men det är väl för att man varit ledig 3 dagar. Ska röja ur kontoret i dag för vi ska byta golv, ett klickgolv som är lätt att hålla rent, vi har ju klickgolv nu med men minsta fläck syns på det och det är flammigt på nåt vis. Fick mess från min systerdotter att hon varit och kollat på bebisen i magen och det var nog en flicka, det är kul för då blir storebror jätteglad och han har hela tiden sagt att det är en flicka. Ska åka till kolmården nån dag den här veckan tror jag om det håller uppe förstås, det är tradition för mig, det har hänt att jag åkt själv dit och aporna är favoriter förstås. Nej nu ska jag göra mig i ordning för jag ska följa med Marie till Tuna Park en sväng.

Midsommardagen

Jaha då har man firat midsommar, mat, prat och mycket skratt blev det. Det är så skönt att få skratta, man behöver det. Jag tror klockan blev tre innan man hittade till sängen, eftersom Tom kom tillbaka då efter en tripp till hamnen och kom på att han var hungrig och då kom dom andra på att dom också var hungriga så det blev köttbullar och grejer mitt i natten. I dag har vi varit sega Rick, Nico och jag, det blir nog en tidig kväll. Det är så  skönt att man har en dag till på sig att slappa. Nej nu ska jag kolla om det är nåt på tv, orkar inte skriva nåt mer just nu, borde kanske lägga upp lite bilder, kanske ska göra det i morgon om jag kan. 

Midsommarafton

Strålande sol, kommer det att hålla i sig hoppas det. Sitter här och tänker på maten och kommer på att jag glömt en viktig grej. Inlagd färsk gurka som är ett måste, så hoppas att någon affär är öppen. Måste nog åka och titta nu men GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA BLOGGARE !!!!!

Måndag

Vart har sommaren tagit vägen? Det är ju kallt ute, hoppas att det blir bättre till midsommar för man måste ju bara sitta ute då. I dag fick jag ännu mer att göra på jobbet, det är en riktig tidsoptimist som delar ut jobben, undrar om hon har städat nån gång. Sen var jag i Maries och Kristians lägenhet och städade två rum och mamma var med och hjälpte till i dag, sen åkte vi till Tom och åt Dillstuvad potatis med isterband, så gott. Jag har ganska ont i ryggen nu men då känner man att man lever, det är ganska skönt , jag menar man har ju kunnat sitta i rullstol. Fick brev från företaget jag jobbar på att dom bjuder på utbildningsresa till åland i tre dagar, jag blir så full i skratt när dom kallar det för utbildningsresa. Nej nu ska jag gå och hänga tvätt, man har aldrig tråkigt ha ha.

Fredag

Fy fan va stressigt det var på jobbet i dag, var tvungen att jobba över förstås. Jag hatar att fuskstäda, hela dagen är förstörd då, det måste vara nåt fel på mig som tycker om att städa fast jag orkar ju inte så mycket som jag skulle vilja. En av jobbarkompisarna kom och frågade om jag hade ont i ryggen i dag, det syntes på min gång sa hon. Denna helg ska Marie och Kristian flytta så då ska vi väl hjälpa dom och sen på söndag ska jag börja städa deras lägenhet, kanske får lite hjälp av nån men Marie får nog ta det lugnt. Nej nu ska jag åka och handla mat innan jag ska skjutsa syrran och hennes familj till Västerås flyg. Tänkte smita in på Ikea då och köpa en ny kontorsstol.

Torsdag

I dag är det inget skönt ute fast det är ju perfekt jobbarväder. I går kväll var vi och firade min pappa som fyllde år, det var kul att träffa dom igen. I dag har jag varit till tandläkaren med Sofia, hennes tänder är inte i perfekt skick nu när hon varit sjuk men det går väl att rätta till. I morgon ska jag skjutsa syrran och hennes familj till västerås flygplats för dom åker till London. Jäkla resande på alla.

Torsdag

Jaha då är man ledig i 3 dagar, skönt. Det är jäkligt stressigt på jobbet, jag hatar att fuskstäda men det är precis vad man får göra. I morgon ska vi på studenten sen på lördag har vi släktträff här för Ragges släkt. Blir väl lite spel och grillning och firande av Ragges morbror som fyllt 70 år. Nej nu ska jag forsätta städa här hemma, tog bara en liten paus.

Söndag

I dag har jag inte gjort så mycket, bara målat lite. I går kväll var Anette här och vi grillade och pratade i timmar, hon tyckte det var jätteskönt att komma ut lite från lägenheten, även Marie Kristian, Roffe, Uffe och Rick var här.  Jag skjutsade hem henne vid elva snåret. I morgon är det jobbardag igen, ska gå och fota mig också eftersom man inte kommer in på vissa avdelningar ute på volvo annars. På eftermiddagen ska jag med Sofia till hörcentralen och prova ut hörapparat. Hon har inte mått bra den här helgen, har tryck i huvudet och mår illa så jag får nog ringa onkologen i morgon och be dom titta på henne eftersom hon hade för några blodplättar sist också.

RSS 2.0