Måndag igen då

I dag har jag jobbat 2 timmar på morgonen, sen är jag ledig men i morgon och onsdag ska det jobbas. Måste ta en tur till Ikea i morgon också, hoppas väglaget är bra. Har varit en lugn och skön helg, vi har inte haft nån tv för det hade kommit en massa snö på paranbolen men vi har spelat Wii för glatta livet, så jäkla kul.  Nyår blir lika lugnt, ska fira det med Ville, kan inte bli bättre. I går var vi och köpte en större tv men kanske skulle ha kollat runt lite om vi kunde fått den billigare nånstans, har lite ångest för det men men. Undrar hur pappa mår, går det åt rätt håll? Är han kvar på lasarettet?

Juldagen

I dag har vi haft en riktigt slappardag, sett på tv och kollat på en film som heter Baksmällan som var bra. För en stund sen la dock våra tv apparater av heller rättare sagt paranbolen, antagligen är det snö och is på den, får väl skicka ut någon att ta bort det. Jag ska kanske ta mig ner på rean i morgon, brukar aldrig göra det men känner för det i år, ja en stund i alla fall. I dag har jag bara ätit ett par skinkmackor, blev för mycket i går med mat och godis, min mage pallar inte det. Längtar efter Ville, undrar vad han gör nu den lilla plutten.

JULAFTON

Så var den äntligen här, är ensam hemma nu på morgonen, Sofia och Dennis är hos sin mamma och Ragge och Donny jobbar men jag går här och myser och plockar lite med paket och mat. Måste dock en snabbis till affären. Tänker mycket på dom som är ensamma i dag och på dom hemlösa, jag har alltid sagt att vinner jag mycket pengar så ska jag skänka en summa till härberget fast jag skänker varje jul dit nu med och till frälsningsarmén för dom gör mycket för dom hemlösa. Fast i dag tänker jag mycket på pappa också, hoppas det blir bättre och skickar styrkekramar till Inger för det vet jag att du behöver nu och hoppas att ni får en bra jul trots alla oroligheter. Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Två dagar till julafton

Har inte hunnit skriva nåt här, nu börjar det närma sig, i dag är första dagen jag börjar att känna av lite stress men jag vet inte varför, ska väl bara vara så. Ska jobba i dag och i morgon, inte hela dagarna men några timmar i alla fall. Är väl nästan klar med julklapparna, ska köpa några till i dag sen så är det klart. I kväll ska jag skjutsa mamma till Wilma så hon får lämna julklapparna. Nej kanske ska göra i ordning här hemma nu, ska vara på jobbet kl nio har jag tänkt sen ska Sofia iväg till sin kontaktperson ett tag och då ska jag passa på att handla.

Måndag

I dag tog jag hundarna och gick min runda på 4 km, det gick bra dom har blivit bättre på att gå fot. Jag får egentligen inte gå med hundarna i koppel för min sjukgymnast men det var ju för att dom drog så mycket att jag fick ont i nacken men nu gick det bättre. Ska baka lite i dag och göra färdigt julgodiset, i morgon ska jag nog handla det mesta i matväg till jul och köpa några julklappar till. I går kom det en liten tomtenisse hit och det var världens gulligaste lilla tomtenisse också. Jag längtar verkligen till jul nu, känner ingen stress alls i år.

Tisdag morgon

Jag har inte skrivit på länge men det händer inte så mycket just nu, man jobbar handlar julklappar och röjer lite hemma. Är nästan klar med julklapparna faktiskt, så skönt. I lördags hade vi julklapssbyte med julmat hemma hos syrran, det var kaos som vanligt men ett roligt kaos, barn överallt som Donny sa det är barn överallt man får se sig för var man sätter fötterna men det gick bra. I dag håller jag på och plockar lite här hemma, kanske ska ta och göra färdigt julgodiset också. Mina tankar går också till ett par som nog håller på att gå skilda vägar just nu, är nog jobbigt för dom båda och man står bredvid och fattar ingenting. Nej nu är det två yrväder som pockar på uppmärksamhet här, vill väl ut förstås.

Åtta smutsiga tassar......

Va trött man blir på detta regnande, fattar inte att det är december redan. Håller på att försöka städa lite här hemma, inte lätt när åtta skitiga tassar kommer utifrån och in, torkar ju dom förstås men det blir skitigt ändå. I dag ska jag nog ta mig till parken för vaccination om dom har öppet förstås. Har handlat lite julklappar men är väl inte riktigt färdig än, nånting som är färdigt är i alla fall tapetseringen i hallen, blev klart i går kväll men nu ska det upp lite lister och nånting runt dörren. Ser fram emot lördagen när vi ska ha vårt årliga julklappsbyte på min sida, vi är jäkligt många nu men får man bara igen alla dörrar så brukar det gå bra, vi har i alla fall alltid roligt. Nej det var lite uppdatering nu ska jag forsätta med städningen, ska rensa en klädgarderob i alla fall, ja just ja var och besiktade min bil och tror ni inte att jag fick en två på lampan som lyser orange, den indikerar att nåt är fel i motorn, är visst nån cylinder men på saab sa dom att det var bara att köra ingen fara, går säkert på några tusen att fixa det och nu till jul också suck.

RSS 2.0