Vilken kväll

Va roligt det var i går kväll, god mat, bra trubadur och vi sjöng hela kvällen och på slutet av kvällen dansade alla och jag menar alla fy fan va roligt det var, såna kvällar vill vi ha mer av.

Fredag och ledig

Va skönt, jag är ledig hela dagen fast jag har ganska ont så jag kan väl inte njuta så mycket, jag får skylla mig själv som håller på så jäkla mycket med gardiner och grejer, att man aldrig lär sig att man är inte 20 år längre och har en stark rygg. Nåja det går över, i dag ska jag hälsa på min älskade lilla Ville, då glömmer man bort att man har ont, ja han är faktiskt bättre än värktabletter. Jag ska också åka och titta på ett erbjudande om kyl och frys som man jag såg i ett reklamblad, den andra som vi hittade måste man beställa och det tar sån tid. I kväll ska vi åka och lyssna på en trubadur och äta god mat och i morgon är det födelsedagskalas. Ja det ser väl ut att bli en ganska bra helg innan min helvetesvecka, ja jag kallar den så för när den är över så sover jag nog i två dygn om inte ryggen ger sig innan veckans slut. Ha det gott!!

Mamma Mia

I kväll ska jag,Sofia,Marie och mamma gå på bio, äntligen av med huvudvärken, jag har jobbat i dag och i morgon blir det en lång dag eftersom jag har två hemstädningar men jag slipper volvo, dom vill spara mig så att jag orkar hemstädningarna i stället. Fick just veta att Annika inte mår bra och ska inte med på fredag, jag blir lite orolig för henne för jag såg det på å-festen att det inte var så bra.  Nu har det gått fyra dagar sen jag träffade Ville, det här går inte måste hälsa på honom i morgon, man hinner ju längta ihjäl sig. Har varit och köpt present till Rick i dag, det fanns en himla massa grejer att välja på, du är rolig du Nico. Nej nu är det dags att göra sig iordning, måste ju hasta in i ica innan också, måste baka åt Tom och grabbarna det var helt slut i dag.

Jävla migrän

Jaha då slog den till igen och det riktigt ordentligt, jag blir så trött på eländet. Jag skulle fått akupunktur i går mot just migrän men det gick ju inte fast jag hade lite tur i oturen för jag blev inbjuden till en träff med proffsakupunktörer i början av september, dom kommer hit till Eskilstuna och letar efter patienter med svår migrän så då blir man utredd och behandlad av dom så jag hoppas att jag inte får migrän den dagen. Skulle gått på bio i går kväll men det blev ju inget heller, jag ringde till jobbet i går och sa att jag kommer nog i morgon men det blev inte så, jag orkar inte i dag heller, måste bli riktigt frisk eftersom jag har hemstädningar onsdag,torsdag och kanske fredag. Fick förfrågan från taxi om jag inte kunde tänka mig att komma tillbaka dit men jag vill inte jobba obekväm arbetstid längre så tyvärr.  Det känns som att man skulle få jobba dygnet runt nu om man orkade, jag blir så jäkla frusterad när man inte ens orkar några timmar, jäkla rygg, jäkla nacke och jäkla migrän eller för att sammanfatta det hela, jäkla olycka. Skulle ut och övningsköra med Nico i dag men tyvärr Nico, jag orkar inte. Nej nu ska jag gå och vila en stund.

pool

I går var det riktigt trevligt hos Janne och Maria, alla var där förutom Donny då som var kvar på skolan, det var längesen jag skrattade så mycket, Tom var ju där det räcker. Jag tror vi åkte hem halv tolv faktiskt. I dag står det biltvätt på mitt schema och sen lite annat smått och gott, vi ska slå igen poolen också men vi ska försöka ha vattnet kvar i år med lite enkla knep sen ska vi bygga soldäck runt den i vår. Det blev inget letande efter frys i går för jag hittade en på nätet och den måste man beställa men det var med ismaskin och vattenbehållare och kyl till förstås, det heter side by side så fint så.  I morgon ska vi gå på Mamma Mia. Ja just ja måste ringa Nico om övningskörningen också. Ha det bra


Så mycket presenter

I går var tjejerna från taxi här och fikade och jag fick så fina presenter av dom, en vit ljuslykta, en blomma, tvål och en bodylotion naomi campell som luktade ljuvligt, det var roligt att träffa dom igen och höra lite skvaller. Jag hade också ett brev i postlådan med två biobiljetter i från Nico som jag övningskör med, hon är för gullig men behöver inte köpa nåt, det är bara roligt att hjälpa henne. I dag känner jag att vi måste åka och kolla på en ny frys eftersom våran gamla dött. Jag ska också hinna med att gratulera min väninna Anette som fyller år i dag och jag vet en till äldre man som fyller år i dag, ska väl ändå ringa och tacka för presenten så. I kväll blir det tillställning hos brorsan, det är alltid roligt när vi träffas. Marias goda pajer också mums. Nästa vecka ska jag gå på Mamma Mia om den går kvar förstås. Nu får ni ha en trevlig lördag det ska jag ha.


Redan torsdag

Vad veckan gått fort och jag har inte skrivit nåt, men det har varit mycket denna vecka. I lördags var vi barnvakt åt Ville världens snällaste lilla kille och på söndagen firade vi Tom som fyllde år, sen har jag jobbat varje dag plus att jag varit på hemstädningar både onsdag och i dag. Trodde jag skulle få sluta på volvo men se det gick inte, nu har dom hittat nåt lättare i fyra veckor, lättare och lättare det blir lite dubbelt eftersom jag har fått fler hemstädningar också, det är inte bra att städa för noga tydligen för det sprider sig och jag får bara mer och mer så jag undrar hur människan före mig städade eftersom alla blir så himla imponerade när man städat, jag tycker att jag städar ganska vanligt men jag vet inte hur folk städar i och för sig, alla kanske inte städar med tandborste ha ha. I dag var jag och passade Ville en stund medans Marie åkte och handlade, han är så himla go och glad den ungen. I morgon får jag besök av två tjejer från Taxi, dom har köpt avslutningspresent till mig, det har dom ju inte behövt. På lördag är det kräftkalas eller släktträff hemma hos Maria och Janne, ska bli kul att träffa alla.  På söndag blir det kanske lite övningskörning med Nico.

Lilla Busville


Å-festen

Var väl hemma halv tre i natt, det var trevligr i går. Först var vi, Annika, Bernt och Tom och åt på Grappa sen flyttade vi några steg till Centro men sen fick vi för oss att vi skulle gå och hälsa på Robin som jobbade som kock på O`Lerys (felstavat säkert) och när vi satt där så ringde Helena och Kalle att dom satt på strömsholmen och kände sig ensamma så då gick vi dit och där vart vi sittandes hela kvällen och lyssnade på Nationalteatern bl. annat, det var lite kult för oss och på väg till att beställa en taxi tog vi en runda in på Harrys och fy fan va varmt det var där, det var som en bastu och man kunde inte röra sig och när vi gick därifrån så kom ambulansen och hämtade nån som ramlat ihop tack vare värmen därinne, jag fattar inte hur dom kan packa in så mycket folk det är hemskt. Nu kommer Donny hem, ska höra om han hoppade bungyjump i går, det gjorde han inte men ska göra det i dag säger han. Nej nu ska jag gå och vila en stund, i kväll kommer min älskade lilla Ville hit och det slår både Å-festen och allt annat.

Ville ser så bestämd ut


Underverk

Ville han är ett litet underverk, det finns inte ord att beskriva hur go han är. Snart är det å-fest med allt som dit hör, hoppas att vädret blir bättre, men det är ju bara vatten.  På söndag kanske man blir bjuden på tårta om man har tur eller mat om man har ännu större tur. Jag vet att det är en viss fröken som vill övningsköra men det är lite körigt just nu, stressigt på fredag med allt som ska ordnas med ungar och hundar innan man kan åka bort, barnvakt på lördag och födelsedagsfirande på söndag men du var väl ledig på tisdag eller hur ? Kan vi inte ta det då eller kanske att det blir någon tid över på söndag, vi ska ju inte fira hela dagen. Nästa vecka måste jag komma igång med min träning, börjar bli väldigt stel i kroppen och har ont i ryggen, skäms Margot du får skylla dig själv ha ha.

Myror

Fan va myror vi har inne nu igen, i sopskåpet och skafferiet, bara att lägga ut gift igen då.  I dag var det riktigt skönt på jobbet, hjälpte Ewa och det är kanon, hon är bra. Efter sommaren är det två tjejer där ute som inte ligger så bra till, har inte skött sitt jobb och smitit hem tidigare, jag har ju märkt att dom inte varit där dom ska men jag är så ny så jag vill inte lägga mig i det där, men det är klart i dag så frågade Ewa och då måste jag ju svara. I går var jag hemma hos Marie och träffade Ville och jag hinner inte åka därifrån förrän jag längtar efter honom, han är så himla go och snäll, det ska bli så mysigt att få ha honom lördag till söndag men man får väl stänga av alla telefoner om man inte ska hans mamma och pappa i örat hela tiden ha ha. 

Måndag igen

Jaha då var det måndag igen då, veckorna går så fort. Har jobbat i dag men det har inte startat riktigt än så det var lugnt på jobbet. Äntligen lite sol så man blir piggare. Städning i helgen blev det inget av med, jag orkade inte helt enkelt.

Har det varit för några år sen så har jag mått såååå dåligt och haft ågren för att jag inte städat men det är lugnt, jag börjar kunna slappna av lite det kanske är åldern, man orkar inte lika mycket som förut. I dag ska jag hälsa på lilla Ville, jag har inte träffat honom på hela helgen så nu är det dags. Nej nu ska jag vattna mina blommor och rensa kylskåpet, det gör jag varje måndag faktiskt.

Mormors lilla älskling


Dom två yrvädren har mötts.....

I går kväll möttes dom två yrvädren och dom fann varandra direkt som jag trodde. Friden är slut här i huset, she is back, fast ingen är gladare än jag, ja det skulle vara en person då.  Hoppas hon stannar denna gång och jag hoppas det andra yrvädret tar sig i kragen och stannar även hon. I kväll är det sista föreställningen för Donny så vi skickade en tiger till teatern som han ska få efteråt sen blir det fest för alla skådisar och alla ni som missat detta ni har gått miste om nåt riktigt bra. I dag fick jag lite foton på Ville av Marie och vad jag skrattade, den ungen kan göra miner och grimaser. Han har börjat le nu men jag har inte sett det än men det kommer väl. Jag önskar jag vore på Camillas fest i kväll, dom har säkert kul där men jag sitter framför tv:n och det är inte ett skit att titta på.
 
Nu har alla bilarna varit sönder och vattenpumpen och halva spisen slutade att fungera, datorn fick hjärnsläpp (tur att vi har Kristian), hemtelefonen gick sönder och i dag började min varmluftsborste att brinna, har jag glömt nåt ? jo just ja teven byter kanal när han tycker,  vad är det som händer i detta hus, det känns som allt jag tar i går sönder. Jag kanske får kasta ut alla mina troll för jag tror att det "går troll i huset "ha ha.

I dag var vi ute på första lektionen Nico och jag och det gick riktigt bra efter en stund, ingen skadades och bilen är hel ha ha. Nej nu ska jag återvända till dumburken, ha det gott.

Träffat Ville två dagar i rad

Härligt att få gosa med Ville, han är så rund och go. I går fick Jimmie och Cissi sin pojke, han ska heta Lucas, det är så roligt för dom eftersom det inte gick så bra förra gången. Han var jättesöt. I morgon ska jag ha samtal med min läkare, göra en hemstädning och på teater på kvällen. Min läkare vill ta bort njurstenen som jag har kvar men jag är tveksam, jag mår inte dåligt av den så vi får väl se hur det blir. I går gick vattenpumpen sönder, spisen och nån mer grej ute i garaget trodde vi men senare när vi började prata med grannarna så hade deras spisar också gått sönder, då förstod vi att det var nåt annat, Ragge ringde Sevab som kom och bytte en säkring ute i stolpen sen hade alla vatten och alla spisar fungerade, det var en fas som gått, så det kan bli. Men vad handikappad man blir när man inte har vatten eller el det är inte klokt egentligen. I helgen ska jag ha storstädning här hemma om inte nåt annat kommer i vägen (förhoppningsvis)

Regn Regn

Va tråkigt väder, man blir så trött. I går kväll kom Micke och Rick över med en hel smörgåstårta som blivit över från festen så det blev ju en bit förstås, han är så jäkla snäll Micke tänker på alla utom sig själv. På dagen var jag med Nico på handledarkursen, det var faktiskt lärorikt att höra lite nya regler och vad som gäller i rondeller och korsningar. Nej nu ska jag försöka luska ut hur man släcker en del varningslampor i bilen eller om man måste till en verkstad, jag menar felet är ju åtgärdat.

Micke 40 år

Har precis kommit hem efter att vi varit hos Micke en stund och firat honom, det blev inte Harrys utan hemma hos honom, men jag var en av två nyktra på festen så jag blev inte kvar så länge, men det var trevliga människor och god mat. Nu ska jag titta på tv en stund innan det blir sovadags. Det är ganska skönt att sitta uppe en stund för sig själv när alla andra sover. God natt på er.

LÖRDAG

I går fyllde världens goaste och snällaste kille 40 år men vi kunde inte åka dit men skickade med present förstås, i kväll ska han fira sin födelsedag på Harrys och vi tänkte gå dit men det blir nog inte så. I går kväll var Ville här, underbara unge man kan inte få nog av honom, det är så härligt att gosa med honom och det gäller att passa på för snart är han stor och vill inte gosa med mormor. Kräftskiva hos Maria och Janne den 23/8, inte för jag gillar kräftor men det är knytis så man kan ta med nåt annat. I morgon ska jag gå handledarutbildningen med Nicolina sen ska vi tuta och köra. I dag är det inget badväder så man får väl försöka hitta på nåt annat.

RSS 2.0