Lördag

I dag kommer Ville och ska sova här, hans föräldrar ska på kryssning. Tycks bli fint väder, då kan vi vara ute och gunga och leka. I går fick jag två nya däck på bilen, behövdes tydligen för dom var slitna men framdäcken var fortfarande fina. Ska ringa bilgård på måndag och höra när dom tänker ta in bilen för skadan och lackningen, sen ska jag lämna in den på saab för att fixa det där med motorlampan som lyser, jag kommer inte ihåg vad det var för fel. Sen när allt det är fixat då tror jag att jag ska byta bil till nåt mindre, behöver inte så stor bil längre och om jag skulle behöva det så har ju Donny en kombi. Nu ska jag åka och jobba två timmar så att jag slipper på måndag morgon utifall att lillkillen sover över till måndag.

Onsdag

I går fick jag punktering när jag var ute och körde, jäklar vad det smällde till och det blev platt på en gång, min bil och jag kommer inte överens just nu, motorlampan lyser  också. I dag kommer Kristian och lägger på ny fogmassa på köksgolvet så nåt blir klart i alla fall i detta hus. Badrummet är kvar och målningen ute är också ogjord, börjar känna lite panik. I dag ska jag jobba och sen klippa mig, i morgon och fredag jobb. Fick röntgentid för njuren i alla fall, har molande värk varje dag så det skulle inte förvåna mig om stensaten har fastnat. Nej nu ska jag gå runt med snabeldraken innan jag ska iväg.

Måndag igen då

I dag ska jag hjälpa Carola att städa i nyinflyttade lägenheten, dom bytte lägenhet med en annan familj och kom överens om att städa det grövsta i alla fall innan dom flyttade ut  men man kan ju undra vad det grövsta var för den andra familjen. Sen ska jag uppvakta Anette som fyllde 49 år i lördags. Helgen har gått åt till att montera ner poolen, rensa rabatter och städa undan lite på tomten inför hösten. Väntar på att dom ska ringa från BILGÅRD också så jag får lämna in bilen för plåtjobb och lack. På eftermiddagen skulle Marie och Ville komma en sväng. Han skulle till en kompis och leka några timmar först, lilla busungen.

Fredag=ledigt

Jaha ja då har mardrömmen blivit sann, haft njurstensanfall igen, jag vet att jag har en sten kvar men har röntgat flera gånger och den ligger där den ligger säger dom men nu har den nog börjat röra på sig, hoppas den inte fastnar bara. Ska försöka få tag i min läkare i dag och se vad han säger, jag skulle ju höra av mig om jag fick ont igen. Den här veckan har arbetet börjat på allvar och det är ganska skönt, framförallt att skolan börjat. Snart kommer Ville hit, hans mamma ska ut och springa här. Nu har jag skrapat mellan alla klinkers i köket så nu ska Kristian peta ner ny fogmassa tror jag att det heter. Poolen är tömd på vatten, ska bara rengöras och torka. Målningen ute är fortfarande kvar, funderar på att klättra upp och ta det om jag når. Golvet i badrummet är också kvar, det hade varit skönt att få det gjort innan vintern, när man har alla grejer hemma också, men men....

Måndag igen

Har varit och firat Tom som fyller 33 år i dag.  Utanför Tom stod min förra bil parkerad, min bmw så fin, gissa om jag längtar efter en bmw igen, det är nåt visst med dom. Har inte så mycket att skriva i dag, det händer aldrig nåt här.

Söndag kväll

Jaha då var den här helgen över då, har varit på countryfest, haft min lilla Ville här och i dag hade jag främmande av gamla jobbarkompisar, himla roligt faktiskt. I morgon fyller Tom år och fråga honom vad han önskar sig då får man svar därefter, han önskar sig bl. annat en ny kropp. På torsdag börjar skolan, så skönt. Den här veckan ska jag börja gå med Sofia på kvällarna, i alla fall tre kvällar i veckan, hon har gått upp i vikt igen. Det är alla mediciner som gör det, hon har ett ständigt sug i magen. Fick 5 liter blåbär av min kusins tjej, så himla snällt och för någon vecka sen fick vi flera liter kantareller av en jobbarkompis till Ragge och han är nån avlägsen släkting till mig på min fars sida. Jag älskar kantareller och blåbär är också gott. Nej nu är det dags för sängen.

Fredag

Nyss hemkommen från countrygalan ute i Sundbyholm, det var magiskt, så jäkla bra. Det var människor från alla möjliga länder och mycket fina bilar. Nu är jag trött och ska gå och sova.

Onsdag

Har jobbat lite och sen var Marie och Ville här en stund. Åkte faktiskt och jobbade en stund i kväll också så jag inte ska ha så mycket i morgon bitti. Längtar till fredag, inte nog med att Alan Jackson kommer, Jill Johnson och The Refreshments är också där, så jäkla bra. Har tvättat köksfönstren i dag också, va skönt när alla flugor försvinner, men bonden är ju ute på åkern och dammar nu förstås. Nej nu blir det lite tv innan sängen kallar.

Solig sommardag

Söndag, då är det jobbardag i morgon men den här veckan blir ganska lugn också förutom torsdag då jag ska vara på 4 olika ställen innan dagen är slut men det går säkert det också. Ser fram emot fredag och Alan Jackson och på lördag kommer min älskade lilla Ville och ska sova här. Vi åt kräftor i går eller jag åt 2 kräftor men jag åt en massa annat också, jag är ingen kräftälskare. Jag drack en drink också, det var alldeles lagom att sitta och smutta på. Det blev inte sent eller, tolv tror jag att klockan var när dom sista åkte. I dag har jag bara solat och badat, man måste ju passa på för på onsdag ska det bli regn säger dom som vet.

Samma skitfredag som vanligt

Fredagkväll igen då och samma skit, jag är så jävla trött på det här. Måste verkligen ta tag i vissa saker här, ska man behöva ha det så här, nej det ska man inte. I dag har min älskade Ville varit här och badat, nu har jag precis klippt färdigt gräsmattan med en gräsklippare som inte gick som den skulle men en bra karl reder sig själv och jag kämpade på så det blev färdigt, självgående gräsklippare som inte ville gå, det blev extra tungt så nu blir det lite värktabletter innan duschen och sen slappa framför tv:n i ensamhet hoppas jag. I morgon kommer alla barn hem och vi ska äta kräftor.

2 hundar, 2 katter och en papegoja

Jaha då har man jobbat 2 dagar, det är faktiskt skönt att komma igång. Nu längtar jag bara till när skolan ska börja, det börjar bli lite jobbigt här hemma. Vill bli av med en hund också, har pratat med min svägerska men ska försöka forska lite på egen hand också. Den andra hunden är så gammal så det skulle aldrig gå att omplacera och kattskrällerna är också gamla. Aldrig mer nåt djur har jag sagt nu. På lördag ska vi äta lite kräftor, det kan bli gott. Har haft en konstig huvudvärk ett par dagar nu, får väl se om den släpper eller hur det blir. Jag köpte ju en spikmatta och har provat den på nacken och till det var den nog bra, jag somnade faktiskt, man blir väldigt avslappnad.

Lördag kväll

Har precis nattat Ville efter bad,tandborstning,sagoläsning och välling. Han borstar tänderna länge, han är väldigt noga. Hans föräldrar har åkt på kryssning och kommer väl på måndag morgon och hämtar sin lilla kille. I morgon ska Ville och jag gå på dop, Jasmines dop. Har sålt Donny bil i helgen och ska nog sätta ut min motorcykel också tror jag.

RSS 2.0