Vilken härlig dag

Va härligt det är när solen skiner när man kliver upp på morgonen, man blir piggare. I dag mår jag lite bättre, måste ta igen den där dagen som försvann. Ska uppvakta min syster, klippa mig och handla kläder i alla fall. Ska åka och sola nu på morgonen direkt när dom öppnar. Läste tidningen och fick rysningar när jag läste om mordet här i Eskilstuna och såg bilden i tidningen, allt stämde på en bekant som mår dåligt men gudskelov var det inte han. Det måste vara många människor som mår dåligt nu, det är ju mord varje dag, i går i surahammar och här i stan.

En dag som försvann

Gårdagen bara försvann för mig, blev sängliggandes och mådde så dåligt, mot kvällningen när jag trodde att jag mådde lite bättre då började jag spy fy fan säger jag. I dag har jag varit på röntgen sen drack jag kaffe och åt en macka så nu börjar jag känna mig bättre. Ska ju jobba i dag, fick en klipptid i morgon i alla fall, men solningen gick åt skogen, orkade inte. Jag måste ta mig i kragen och ringa doktorn, dom här dagarna som försvinner för mig börjar komma oftare och ibland olägligt. Nej nu måste jag skriva nota och handla lite mat.

Andra svältdagen

He He det gick väl så där i går men jag försökte i alla fall, när jag kom hem efter jobbet i går så var jag så hungrig så jag jag åt lite mos och lövbiff men i dag ska jag leva på nyponsoppa sen vill jag inte se den soppan på ett år minst. Vi ska ha möte på jobbet i dag får se om jag kan gå. Fönstertvätten gick bra i går förutom att maskinen inte ville suga upp vattnet så jag köpte en skrapa med fiberduk på och körde med bara vatten och det var kanon.

Första svältdagen

Började inte så bra, tog en smörgås till kaffet eftersom jag inte handlat hem nåt annat än. Ska handla nutrilett och nyponsoppa sen ska jag åka och tvätta fönster i solskenet. Var och grattade Kristian i går, vi var ganska många där samtidigt men det gick bra. Det är roligt att vi syskon har börjat träffas lite mer och syskonbarnen förstås.

Annandag påsk

En annan dag i påsk, det låter löjligt, nåväl i dag kommer min syster Carin och hennes dotter Malin hit och fikar, kul för Carin har aldrig varit här förut. Sen ska vi iväg och gratta Kristian som fyller år och så kommer Donny hem, man saknar honom när han inte kommer hem på ett tag. I dag är det bäst att äta för tre dagar eftersom jag ska svälta tisdag och onsdag. Ändrade fönsterputsandet till i morgon eftersom jag ska lavemanga på onsdag. Nej nu ska jag gå och dricka kaffe.

Påskdagen

Jaha  i dag är det söndag i morgon är det söndag fast det är måndag, man blir förvirrad. I går hade jag påskmiddag, vi var säkert 20-25 stycken men det gick bra, vid halv nio åkte dom sista då städade jag och sen gick jag och la mig. I dag ska vi åka och handla lite annars ska jag ta det lugnt. Veckan som kommer blir mindre rolig, ska fasta tisdag och onsdag för jag ska på röntgen på torsdag morgon. På onsdag vet jag tre som fyller år men får ta det på fredag, ska tvätta fönster på en restaurang på onsdag morgon också och sen ska jag jobba två kvällar. Mellan det här så skulle jag vilja gå och klippa mig och färga ögonbrynen och köpa några kläder till på lördag när vi ska på invigning på den här restaurangen då. Tänk om man hann sola några gånger också så man hade lite färg men jag brukar kunna planera så jag hinner allt så det ska nog gå nu med om inte något oförutsett inträffar.

Skärtorsdagen

Den som sover längst kallas skärfisen i dag, och det blev inte jag. Tack för alla grattishälsningar. I dag ska jag handla det sista och försöka ta det lite lugnt. Jag kom hem halv tio i går kväll och då stod det ett kuvert på bordet som min pappa och hans fru lämnat till grannen, det är typiskt att när det kommer nån då är man inte hemma, men jag ska ringa dit. Va roligt Emelie att du fick jobbet och det är klart att jag ska komma och handla av dig och du ta det lugnt med alla tanterna nu ha ha.  Nej nu är det hundpromenaden som gäller.   GLAD PÅSK PÅ ER ALLA !!!


Födelsedag

Jaha ja i dag är man ett år äldre, det går inte att komma ifrån tyvärr. Har gått min promenad och har varit och handlat så nu är det snart dags att åka till jobbet. Ett av mina barn kom ju i alla fall ihåg att jag fyller i dag ha ha.  Jag ska bjuda på nåt på påskafton i stället eftersom jag jobbar i dag. Det är ju inte så mycket att fira egentligen. Har klätt en rosenbuske ute på gården med fjädrar i stället för att ha påskris inne i år, det blev fint faktiskt. Tänkte handla påskgodiset i dag men jag törs inte för då äter jag upp det så det får bli på fredag eftermiddag. Jag har hört rykten om att det kanske kommer en liten påskkärring hit på lördag så jag måste ladda filmkameran. Nej nu ska jag äta en viktväktarlåda och dricka nån liter vatten.

Tisdag morgon

I går kväll jobbade jag och i kväll ska jag jobba igen, jag har nu gått varje morgon i flera veckor och forsätter förstås men nog trodde jag vågen skulle röra på sig mer så nu blir det nutrilett ett par dagar åtminstone fram till påskafton. Jag var med Sofia till onkologen i går och träffade läkaren från Uppsala, alla prover var bra och nu frågade jag faktiskt om tumören i hjärnan var borta eller om den var mindre, först sa han att det såg bra ut men jag gav mig inte utan frågade igen om den var kvar, nej den är borta sa han, men den kan komma tillbaka förstås men vi håller tummarna. Hon fick minska ner på kortisonet också så vårtorna kommer att försvinna sakta men säkert. Men ändå så går man på helspänn, så fort hon är trött eller har ont nånstans så blir man nojig. I påsk vill hon åka till sin mamma och vara där hela helgen, bara dom kan hålla sams så. Tänkte jag skulle klä nån buske eller en med fjädrar i år, vill inte ha påskris inne det tar sån plats. Nej nu är det snart dags för våran promenad.

Söndag

I dag känner jag mig bättre, i går låg jag hela dagen, skulle ju ha jobbat men hade en jäkla huvudvärk och spydde, jag tror det var migrän men det börjar alltid med nacken. Ja du Nico, jag skäms men jag har inte hört en enda låt ur melodifestivalen, vem höll du på?  I dag ska jag försöka städa lite, fy fan vad skitigt det blir med två hundar. Måste börja förbereda påsken lite också, jag är en riktig planerare ska ni veta, jag måste ha koll hela tiden och det kan vara jobbigt ibland.  Jag undrar var D. sover nånstans han brukar skicka ett sms innan han går och lägger sig men inte i natt, jag blir så orolig när jag inte hör nåt. Han blir tokig på mig, men man slutar aldrig att oroa sig för sina barn hur stora dom än är.  Nej nu ska jag ta itu med städningen.

Hela dagen gick fel

Vet inte vad det var i dag men det känns som jag skulle vilja göra om den här dagen. Projektorn gick ju inte med en ny säkring, en kärring prejade mig i rondellen vid Årby så jag fick kasta mig åt sidan och tvärbromsa och det var hennes fel, hon hade väl aldrig kört i en rondell.  Rocky har varit helstissig i dag, det var jobbigt med promenaden och det verkar som det som gick snett för en del andra också är mitt fel, men jag får väl ta det eftersom det var en sån dag i dag. Jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt så det blir en ny dag, som förhoppningsvis blir lite bättre. Jag ska ju jobba.

Projektor från 1800-talet

Jag ropade in en ljudprojektor på tradera, tror ni att den fungerade icke men har jag tur så är det bara en säkring som gått, ska köpa den i morgon. Ragge skrattade åt den ok den ser ut att vara från 1800-talet men jag tror den är från 1900-talet. I dag har jag varit och stuvat om i mammas källarförråd eftersom dom ska komma och byta dörrar där. Fy vad jag blev sugen på smågodis i dag och så hade dom jättebilligt på ica maxi, sen kan ni ju räkna ut resten själva så i morgon bitti får jag väl gå två rundor. Var och lämnade pocketböcker på fridegård i dag, säkert 6 kassar fulla så nu får tjejerna läsa. Jag fryser skulle vilja basta men vi fick elräkningen i dag så det blir inget av med det. Det är bara att ta på sig raggsockor och tröja eftersom jag dragit ner på värmen också.  Men det är ju bevisat att man gör av med kalorier när man fryser så det är ju nån fördel då. Nej nu ska jag nog titta på nyheterna och se hur många som haft ihjäl varandra i dag då. Ha det bra alla.

Björn Gustafsson = Donny

Jag har inte sett Björn Gustafsson hålla låda men nu är det massor av människor som säger att det är som att se Donny, så nu måste jag titta på honom. Han är väldigt rolig säger alla, en ny Robert Gustafsson eller. I dag är det blodprovslämning för Sofia och sen ska vi gå och köpa skor till henne. Ska även hämta en sak på bussgods som jag ropat in på tradera, hoppas verkligen att den fungerar. Återkommer till den.  Just nu ligger två hundar vid mina fötter och gnäller  då är det dags för hundpromenaden, fast jag har en jäkla huvudvärk men det får gå.

Regn regn regn

Vilket tråkigt väder, hundpromenaden är avklarad men va smutsiga dom blir. I dag är hundarna sams det är tydligen ben dom bråkar om så nu får dom inga såna. Det var Pepsi som bet Rocky i örat i går så Rocky gick och tittade snett på Pepsi i går och morrade lite åt honom om han kom för nära. Nu har jag kastat ut en matta till så nu har jag bara den i rummet kvar, det är så mycket lättare att hålla rent men jag ska köpa en riktig mopp med såna där  fibertrasor till då behöver man bara vatten. Nej nu ska jag ta en dusch och sen åka ner på stan.

Hundslagsmål

Ja nu har jag torkat blod i hela köket, såg ut som ett slakthus, hundarna rök ihop och den ena bet den andra i örat så blodet sprutade och naturligtvis så skakade han på huvudet också. När jag ändå höll på så städade jag överallt och bäddade rent, jag slängde ut nästan alla mattorna också, det går inte att ha mattor när man har två hundar. Vet inte vad det är med mig i dag känner mig nere och har ångest och så alla mardrömmar också, det bådar inte gott.  Nej Margot ta dig i kragen och ryck upp dig för fan !!!

Mardrömmar

Förstår inte varför jag har så mycket mardrömmar just nu, det brukar jag ha när jag äter mina värktabletter men dom har jag inte tagit nu. I går kväll var jag hos Helena på homeparty, det var aloeveraprodukter, köpte nåt som man ska dricka för att må bättre, vi får se. I dag ska jag gå på stan med Dennis och Sofia, har ju inte köpt nån födelsedagspresent till Dennis än.  I går var  jag hemma hos Anette och hon mådde ganska bra, hon har ju faktiskt gått på cellgifter i tre år nu och kommer aldrig att kunna sluta med dom. Det värsta är att tarmarna börjar bli dåliga och det är risk för att dom spricker. Det är tragiskt, jag kommer ihåg när hon fick cancer då räknade vi med att hon skulle vara frisk inom ett år och vi planerade en massa men det blev inte som vi tänkt oss. Nej nu väntar min hundpromenad och sen ska jag dricka kaffe innan jag börjar bädda och plocka. Alla dagarna börjar se likadana ut det är lite skrämmande, jag vill att det ska hända nåt roligt snart.

Lördag

Jag jobbar, har ont i huvudet tror det är migrän på gång. I dag är det internationella kvinnodagen vad det nu innebär. Alla som redan läst min lördagsblogg  blir nog förvirrade. Jag skrev om den, blev lite tokigt. I kväll kommer halva Eskilstuna att vara på lokomotivet känns det som, måste se till att det finns taxibilar ute mellan fyra och fem, vi har massor av beställningar då. i dag fyller min syster Carin år också, hoppas att allt är bra med henne, ska ringa sen när jag kommer hem.

Fredag

Har precis avverkat min promenad med hundarna, väntar på att klockan ska bli halv tio då vi ska vara på vc, Sofia ska få sin spruta. I dag ska jag inte kratta nåt kanske bara fylla igen några hål. Marie min lilla dotter hon tycker att jag ska låta krattningen vara till söndag så kan nån av oss göra det säger hon, jo det skulle se ut, hon som är gravid ska gå och kratta. Nej det löser sig man får ta lite i taget.  I går kväll var jag hos min förra chef och var inte hemma förrän efter kl. 23.00 men vi hade så roligt så man glömde bort tiden, det var längesen jag skrattade så mycket. Nästa gång skulle vi träffas hemma hos Anette, det är hon som är chef nu på växeln. I dag ska jag handla allt till söndagen, då vi ska fira Dennis för i morgon ska jag jobba. Det är vår, solen skiner, jag mår bättre och jag ska bli mormor, kan man begära mer?

Spa

I dag ska jag på spa, har ju jäkligt ont men det går väl ändå. Jobbade i går kväll till nio, rörigt på jobbet nu med alla telearbetare och revisorer och så var det åkarmöte mitt i det där. Invigde nya kaffeautomaten, tog bara vanligt kaffe men en favorit är visst kaffe choklad och grädde ihop det hette nåt fint. I kväll ska vi som har jobbat längst på växeln hem till vår förr förra chef. Nu har jag krattat och plockat upp alla pinnar på gräsmattan och sen hade jag lite jord hemma så jag lappade några hål men det är mycket kvar, måste införskaffa mer jord. Ska ha gräsfrön också och bättra på lite men det får bli lite senare. Konstigt att man har ont? Nej det är nog inte det men vad ska man göra.  Nej nu är det dags för våran promenad, det står två bestar och gnäller här bredvid mig.

Krattat hundskit

Ja det har jag faktiskt gjort i dag i en timme, eftersom det var fruset ute så gick det bra att kratta upp det i stället för att gå med en spade. Sen började jag kratta upp gamla löv och pinnar men ryggen sa ifrån efter en stund, hoppas verkligen att jag får nån hjälp med det i år. Har säkert 10 hål i gräsmattan också som måste fyllas igen, och hela mattan skulle behöva jämnas ut med sand eller nåt. Vi har alldeles för stor gräsmatta, skulle behöva göra nåt med den.  I går var jag och beställde lyxkur på ett spa, jag fick det i present förra året men har ju haft en kateter så jag har ju inte kunnat utnyttja det. Nej nu ska jag duscha och sticka iväg till Silvan och byta glödlampor, jag köpte naturligtvis fel i går.

Måndag morgon och jag känner mig mör

Har jobbat hela veckan, i går jobbade jag 12 timmar så nu har jag ganska ont i axlar, rygg och nacke men nu har jag gått min promenad sen ska jag smörja in mig med hästsalva så känns det säkert bättre. Den här veckan ska jag bara jobba två dagar sen är det lite läkarbesök med Sofia så det är lugnt. Ha Ha du är rolig du Micke, hoppas ni mår bra och att allt är bra med er därborta. I kväll skulle jag varit på homeparty hos Maries svärmor men hon ligger sjuk så det skulle bli nästa måndag i stället. Jag tror att det var aloeveraprodukter som gör så att man mår bra. Såg att dom hade sorteringskärl för hushållssopor billigt på Silvan den här veckan, ska nog åka dit i dag och sen måste jag köpa talgbollar också. Undrar hur Tom mår i dag med sina revben.

RSS 2.0