Husvagnen väck

Ja dom köpte husvagnen och prutade ingenting, dom blev helnöjda och vi med. I dag jobbar jag 7-16. Var hos Maria i går kväll på spa kväll och fick tvätta fötterna bland annat. Det var miljöprodukter, ganska dyra men säkert bra grejer.

Trött Trött

I går kväll var vi hos mamma, hon fyllde år. När vi skulle åka därifrån stack Sofia när vi höll på att klä på oss, hon var arg och skulle gå hem. Jag och syrran jagade henne med bilarna innan jag äntligen fick in henne i bilen.  I dag är hon fortfarande aggresiv så hon vägrar att gå till skolan, det blir nog ingen rolig dag det här.  Dennis blir orolig av det här så för hans skull så är jag lugn och inte säger nåt åt henne, medans hon spyr galla över mig och är allmänt otrevlig. I går kväll ringde ett par på husvagnen och ville komma och titta redan i kväll, det vore skönt om man blev av med den. Skulle vilja gå en sväng med hundarna men jag vet inte om jag törs lämna Sofia ensam, då kanske hon sticker. Jag är för gammal för sånt här.

Hundpromenad

Har precis gått 4 km med hundarna så jag har rejält ont i ryggen. Jag ska försöka gå en promenad mot kvällningen också men då ska jag gå själv, måste ner i vikt minst 7 kg.  I dag ska vi gratta mamma som fyller år i morgon men då jobbar alla. Fick en jättefin jacka av Ragge, en sån jacka som vägverket brukar ha men den här är av fleece med reflexer på och jätteskön. Det lyser verkligen om den, ingen kan missa mig på vägen. I dag är Sofia hemma från skolan, kände sig lite hängig, och vi har sagt det att hon får vara hemma när hon känner för det. Dennis är lite lugnare nu sen han fick medicin. Nej nu ska jag ta en ducsh och dricka mycket vatten.

Söndag eftermiddag

Har precis gjort mat, väntar bara på att Ragge ska dyka upp. Det blev ingen långpromenad för Sofia mådde dåligt så det blev mycket prat och tröstande i stället. Ska snart åka och gratta en 38 åring.

Oroligt som vanligt

I går fick jag hämta Sofia hos sin mamma vid sex taget, hennes mamma hade precis blivit förkyld så hon kunde inte ha henne längre hmmmm.  Gick några timmar hemma tills vi skulle äta varma mackor då blev det oroligt igen med en massa bråk, en helt vanlig lördagskväll med andra ord. I dag ska Dennis till kyrkan och hjälpa prästen med lite bestyr och då får han väl prata av sig också. Jag ska ta en långpromenad med hundarna och rensa hjärnan. Efter kaffet som jag ska dricka nu.

Skön lördag

Lämnade Sofia hos sin mamma, sen hämtade jag Marie och vi var på loppis och på stan, handlade lite presenter, det är ju någon som fyller år i morgon och sen fyller mamma på tisdag. Ragge hade köpt en redigeringsapparat för smalfilmer på loppis så vi tittade lite på en del filmer som vi har ligger. Måste ha tag i en superfilmsprojektor med ljud för det var roliga filmer, mycket på Tom när han var liten och svärmor var med mycket och det var kul eftersom hon inte finns med oss längre. Det är bra Rick, det var längesen vi också var där och nu sätter vi inte våran fot där, jävla pisställe.

Fy fan för Harrys

Jag fattar inte att någon vill jobba på Harrys, som dom behandlar sin personal.  Jag hoppas någon anställd blir förbannad snart och går till tidningen och fler som slutat där har fått dra in facket för att få ut sina semesterpengar och slutlön, vad är det för jävla företag. Från början lät det så bra men nu har det stigit dom åt huvudet, det är bara pengar nu, att ingen trivs där det skiter dom i. Dom tar in så mycket folk ibland så ingen kan röra sig därinne men det är ju pengar för dom så det skiter dom också i.  Jag kommer aldrig att sätta min fot på Harrys igen.

Blodprover

I dag är det dags för Sofias blodprover igen men det brukar gå bra. Sen ska vi gå på stan lite och handla. Jag läser många bloggar på dagarna det har blivit mitt tidsfördriv nu för tiden, och när man läser två av bloggarna så ska man läsa mellan raderna, det är två människor som inte vet vad dom vill, dom kan inte vara ihop men dom släpper inte varandra helt heller, jag undrar jag hmm. Jag börjar känna mig piggare och gladare, har ätit rosenrot ett tag nu så jag förstår att det är den, men vi får se hur länge det varar. Vet inte vad jag ska hitta på denna helg, Sofia ska till sin mamma, medans Dennis vill vara hemma, Ragge ska jobba hela helgen och Donny kommer inte hem. Ja Ja jag får väl hitta på nåt, kanske auktion eller loppis på lördag.

Torsdag

I natt jobbade jag 21-07, det var många år sen jag jobbade natt. Men det gick bra, var inga problem med att hålla sig vaken och jag är inte trött i dag heller fast jag bara sovit 4 timmar men det kommer väl i kväll. Solen lyser och allt jävla damm syns, måste nog ta en sväng med snabeldraken, sen ska jag gå en promenad. Jag skulle behöva in och sola också, får se hur det blir med den saken.

Wilma

Har varit och grattat Wilma, världens goaste unge, hon fyller 2 år idag, tänk vad tiden går. Hon var hemma från dagis med pappa för hon hade feber och hosta men hon var lika glad för det. Innan det så städade jag hela huset och innan det så släpades jag runt 4 km av två vilddjur.  Hur sjutton kan migrationsverket kasta ut nån som har rotat sig i sverige, går i skolan och har en familj. Ibland skäms man att man är svensk. Kasta ut alla utlänningar som inte vill jobba och som gör brott i stället, nej dom sitter i våra fängelser och kostar pengar. Det skulle vara så att så fort man gör nåt brottsligt i Sverige då skulle man utvisas. ( Om man är utlänning alltså)  Det är klart att alla vill avtjäna sina straff i Sverige, det är ju som att bo på hotell. Nej nog gnäll nu.

Bilköp

I dag har jag varit med Marie och letat bil hos bilfirmorna men vi hittade inget, däremot hittade vi en privat senare, jättefin det var nog ett klipp så den är hon nog och köper nu. Annars har jag inte gjort så mycket i dag, mer än att tvättat,städat och lagat mat. Rocky gjorde sig illa när vi var ute och gick i morse så han har blött från en tass men man får ju inte titta på den. Roffe och Uffe var ut och lånade Ragges hårklippningsapparat och skulle hem och klippa varandra, ska bli kul att se dom i morgon. Inte nog med att syrrans flicka har nåt fel på ett öga, i dag fick jag höra att brorsans flicka som är lika gammal också har nåt fel på ett öga, hon grät och hade ont i skolan så hennes mamma fick hämta henne. Vad är det som händer egentligen?  Jag säger ju att det går troll i släkten just nu.

Jaha då var det måndag igen

Måndag morgon och Sofia och Dennis har precis åkt iväg till skolan, bara det ljusnar ute så ska jag ta en promenad med vilddjuren. Sen blir det väl lite plock, skriva nota och handla förstås. Jag tror jag ska åka och sola också, känner mig så blek.

Pizza

Har hämtat Donny i stan och sen gjorde vi pizza, blev riktigt gott faktiskt. Ringde från taxi och frågade om jag ville jobba kl. 1600, självklart vill jag det. Kan vara skönt att komma ut lite. Moster som ligger på lasarettet hade inflammation på tarmen, skönt att det inte var nåt värre så hon blir väl bra hoppas jag. Men så är man orolig för syrrans flicka Jennie nu, dom har upptäckt nåt på hennes hornhinna och hon har förlorat massor av synen på det ögat ganska fort. Tänk att det aldrig får vara lugnt, jag tror att det går troll i den här släkten. Försöker komma på några lekar till våran släktträff den 9 februari, har nån något förslag så tar jag gärna emot det. Det ska vara lekar för både vuxna och barn tillsammans. Det är vi fem syskon med våra familjer och mamma och så moster förstås om hon orkar. Ska bli roligt att träffa alla det är inte ofta eftersom vi är så många, vi får inte rum i en lägenhet eller ett hus så det måste bli en lokal. Jag längtar till tisdag när jag ska på 2-års kalas till Wilma, lilla trollungen. Jag har köpt en byrå till hennes rum som dom håller på att inreda. Kanske blir nån liten matta också.

Söndag morgon

Ser ut att bli en fin dag, ska nog ta en promenad. I går var vi i Västerås och sen på kvällen åt vi tacos och jag, mamma och Marie spelade spel på kvällen, det var roligt och det var längesen man spelade UNO. Sen ringde Dennis pappa och började dumma sig med Ragge så det var första och sista gången jag skjutsade honom till sin pappa. Nu får kontakten gå genom familjehem som det egentligen ska. Det är bara vi som varit snälla och låtit honom komma hit och nu då Dennis åka dit.  Nu är det slut på snällheten härifrån. Dennis var lite upprörd i går kväll så han fick lugnande och nåt att sova på, så det är nog ingen bra idé att träffa sin pappa för ofta, han sätter så mycket griller i huvudet på honom.

Lördag

I dag bär det iväg till Ikea och Billiga Nisse, Sofia, mamma och jag medans Dennis är hos sin pappa några timmar. Sen ska vi hem och äta Tacos, mums. Thailand med en 2-åring det tycker inte jag är bra, måste vara bättre att vara hos mormor, i alla fall tryggare. Återkommer senare måste göra mig klar nu.

Äntligen fredag eller?

Jaha så var det fredag igen, fast för mig är alla dagarna likadana förutom att Donny kommer hem på fredagar ibland. Jag tycker det är bra att så många har börjat att blogga då kan man liksom hålla kontakt fast man inte har nån kontakt, men man vet vad som händer ens vänner ändå. Det är också skönt att få skriva av sig tycker jag. I dag blir det ingen träning för mamma skulle jobba och jag har lite att uträtta, ska handla och hälsa på Anette. Ska försöka hitta en present till lilla Wilma också, har inte träffat henne på flera veckor, jag längtar verkligen  efter henne. Måste titta till Belindas bebis också, hon är jättesnäll och bara sover och äter men hon blev jäkligt arg när hennes mormor badade henne. Nej nu vill vilddjuren ut.

Sjukhusbesök

Nu har jag varit och hälsat på min moster på lasarettet, hon var mycket piggare i dag, hon hade inte hört ett dugg vad läkaren hade sagt till henne för han var så snygg, han var precis lik Donny sa hon. Min moster avgudar Donny han är den snyggaste kille på denna jord enligt henne och han kommer att bli en jättebra skådespelare säger hon. Hon är rolig min moster. Det är ju tur att hon är långt över 70 år, ja tur för Donny alltså. Stötte på en kusin också som låg inne, hade opererat bort en stor cysta i magen. Hennes mamma och mormor dog i cancer så man blir lite orolig. I morgon ska jag träna sen ska jag hälsa på Anette, det var så längesen och hon mår så dåligt nu, hon har tappat livsgnistan. Jag har hittat den åt henne ett par gånger förut ska försöka igen.

RSS 2.0