Tisdag

Jaha 3 arbetsdagar kvar denna vecka, måste ju jobba in fredan också. I går slipade jag väggarna och dammsög dom, nu är det bara att slänga upp tapeterna. Ska försöka måla taket nån dag här men måste vara ledig då eftersom jag vet att jag får ont. Ska ha tag i en slipmaskin till golvet också, helst en som samlar upp dammet också, fast nu har jag ännu ett problem, bilen gungar när jag åker är säkert nåt som lossnat i stötdämparna och det är väl inte så konstigt så knöligt som det har varit på vägarna och inte nog med det larmet har börjat konstra igen, går inta att låsa med fjärren för då skriker den som fasen, blir till att åka till verkstan i dag men dom har väl ingen tid förstås. Nej nu har klockan dragit iväg så nu måste jag packa bilen och åka och jobba. När påsken kommer så minns jag alltid vad farmor och farfar sa om dom olika dagarna och vad man blev kallad när man klev upp sist på morgonen, fredan var man långlaten tror jag och lördan var man påskloskan men vad  sjutton hette man dom andra dagarna, måste slå upp det nånstans.  GLAD PÅSK

Fredag

I dag har jag farit runt och letat soffa men jag hittar ingen som jag vill ha så det blir att fara till västerås nästa vecka. Mina projekt här hemma har stått ganska still den här veckan, har väl rivit lite tapeter men måste nog sätta fart om det ska bli klart i år. Tapeterna sitter ganska fast men det löser sig väl, sen är det taket som ska målas och golvet slipas och lackas, efter det är det meningen att det ska stå en ny soffa där också. Har nya projekt sedan men det får kanske vänta lite. Med badrummet har det inte hänt ett dyft, skulle ju komma nån och titta på vad som ska göras och säga ett pris men det tycks inte bli så, tvättstugan står också still, kanske får leja någon annan. Det var inget roligt att få skattebeskedet i år, rest på 25000 kr men det får väl gå på något vis. I morgon kommer Ville och ska sova här till söndag, den här helgen är räddad hehe.


Lördag

Oh va mycket fina presenter jag fick i går och så mycket hälsningar per sms, facebook och folk som kom. Jag fick presentkort på tatuering, presentkort på spa, tavla, harry boy, ett troll och lite mer smått och gott. Kristian hade dessutom ritat min tatuering, så fin så, nu ska jag boka tid men jag har inte bestämt var den ska sitta än. I dag kommer Ville och ska sova över här, inte för att vi ska vara barnvakt utan mer för att vi vill umgås med lilla skrutt.

Torsdag

Ska strax åka och jobba och sen när och träna, är förkyld men får väl ta det lite lugnt. I går hade jag lilla Ville här, vi hade så kul, lekte, busade, tittade på babblarna och badade förstås. Han börjar prata mer nu och förstår så himla mycket, duktig till tusen är han, busar ibland men gosar mycket också. Han kommer med nån bok och då ska han sitta i knäet och vi ska läsa, så himla mysigt. På lördag ska han sova här, inte för att vi ska vara barnvakt utan för att jag ville det, på onsdag kommer han ju inte för då fyller hans pappa 30 år och då vill väl han ha sin lilla kille hemma förstås, fattar inte varför, jag menar det är väl viktigare att åka till mormor hehe. Den här veckan har varit intensiv med ganska mycket jobb känns det som men det är väl för att man varit förkyld och hängig. Ska jobba i morgon också sen är jag ledig till nästa torsdag ja förutom det här lilla jag har varje morgon. Har bokat resa i augusti, en vecka till Turkiet, ska bli skönt. Om en månad flyttar Donny till egen lägenhet, känns konstigt, kommer bli mycket tomt här hemma men han flyttar ju bara ner till stan förstås. Nej nu är det dags att dra.

SPA är livet

Hemma igen då, har gjort lite pappersjobb i dag och bytit varor som Sofia köpt fel. I helgen var vi på spa och inte vilket spa som helst, Selma Spa ja jag har inte ord för hur underbart det var, bara svassa omkring och bada, basta, bubbla och träna när man ville och vad man ville. Provade en sorts yoga men det var inget för min rygg kan jag säga men varm oljemassage det är grejer för min värkande kropp det och en skön ansiktsbehandling och tänk sen att få sätta sig vid ett bord och bli serverad mat och sen bara resa sig upp och gå ifrån disken när man är klar, det var värt bara det och vilken frukostbuffé sen herregud säger jag bara och lunchbuffén var inte sämre den men maten på kvällen har jag kunnat bytt ut mot husmanskost för det var fin mat, typ renfilé, oxfilé och det är inte riktigt min stil men gott var det. Tv på rummet så när klockan var åtta då låg vi och tittade på tv eller läste för att vakna utvilade nästa morgon. Nånting som var fint det var när det började skymma ute då släckte dom ner och tände små eldar och massor av ljus överallt och sen låg lugn musik, det var så vackert och fridfullt. Om ett år åker vi igen.

Fredag 12 Mars

I dag åker jag och Marie på spa i Sunne, ska bli så härligt,  men jag som aldrig är sjuk är förstås genomförkyld men det får gå ändå.  Har inte tid att skriva mer för jag måste nog packa färdigt nu, ska ju ha badkläder och träningskläder med oss.


Lördag

Hallonpajen i ugnen, undrar om det är något bra på tv i kväll. Köket är inte klart men men. Har varit och jobbat några timmar så jag slipper på måndag. Nackvärken borta tack vare ett bra tips jag fick på apoteket sist. Kanske blir det en liten utlandsresa i höst. Nej nu ringde klockan, pajen färdig.

Onsdag=bästa dagen på hela veckan

I dag ska jag jobba och träna och efter det ska jag hämta mitt lilla hjärta på förskolan, det är ju mormors dag i dag. Har jobbat lite här hemma så naturligtvis så vaknade jag med nack och huvudvärk men jag har lärt mig att kurera den väldigt bra och inte minst att förebygga värken. Biverkningen är lite illamående men det får man ta. Lite över en vecka kvar tills Marie och jag åker på spa, ska bli så jäkla skönt, det behöver jag verkligen just nu. Helgen som kommer måste vi få köket klart här hemma, har stått stilla hela veckan förutom att jag rivit ner tapetbården, det är därför jag har ont nu men vad ska man göra. Man vill så mycket mer än vad kroppen vill hehe.

RSS 2.0