Dagarna går väldigt fort nu.

Dagarna går fort nu, hinner knappt skriva nåt. I går vart man uppvaktad av barnen på mors dag med så fina presenter, härligt. Studenten börjar närma sig för Sofia, hon är mer uppe i taket än på golvet, har ju sett fram emot det här i så mänga år. Sen är det en 20 åring i släkten och midsommar förstås, mycket att fixa med. Har fått ett jobb till några timmar i veckan hehe får se hur det blir med sonen som arbetsgivare. I går satt vi och pratade om att fixa en studsmatta till Ville och till oss med förstås, kom på att syrrans barn köpte en häromåret och dom kanske inte hoppar längre så jag slog en pling och vips så är man studsmatteägare till ett oförskämt lågt pris, ska bara inhandla skyddsnät till den sen ska det hoppas här. I fredagskväll var vi hemma hos Donny och umgicks med hans och Ragges jobbarkompisar, väldigt trevliga killar. Det hände en tråkig sak i torsdags, en familj som står oss väldigt nära miste sin pappa på ett dramatiskt sätt, han valde själv att avsluta sitt liv. Nej nu ska jag iväg och göra ett jobb faktiskt. Jag glömde en viktig sak, fick en utmärkelse i tidningen i lördags som gjorde mig otroligt glad, min dotter hade satt in en mors dag annons.

Söndag

Nu har lilla hjärtat åkt hem, som vanligt så saknar man honom direkt. Vi var ut till sundbyholm och tittade på båtarna och marknaden och sen var ju räddningstjänsten där så Ville provade att sitta i brandbilen förstås men sen kom ösregnet så vi blev dyngsura innan vi kom till bilen och kunde åka hem och sova middag. Nu måste jag nog in och proviantera lite. Jobbig vecka som kommer, jobb varje dag men mest onsdag, torsdag och fredag. Har ett möte på onsdag också gällande Sofia. Håller på att förbereda hennes student, den måste bli bra för hon har sett fram emot den och pratat om den också i 4 år. Har fixat så en systerdotter kommer och hämtar henne i en fin bil och skjutsar hem henne och inbjudningarna är fixade, vi har ju en till i släkten som tar studenten men jag tror att hon har sitt firande på kvällen så släkten får väl åka runt lite. Vattnet till poolen låg på 21 grader redan när han kom med det i går och sen solvärme på det så blir det nog varmt. Tatueringstid beställd, inte långt kvar, lite nervös faktiskt. Nej nu in till affärn.

Lördag

Vissa dagar är tyngre än andra, men det kan bara bli bättre. Ska jobba några timmar sen kommer mormors lilla älskling hit och ska vara hos mormor till i morgon, härligt.


Mycket att göra

Oj va veckorna går fort, haft fullt upp med jobb och golfen känns det som. I fredags var vi upp till Stockholm och var på tyrol på rockgala, hur den var orkar jag inte ens gå in på, fick mig många goa skratt i alla fall. I lördags var det golfkurs 10-15 sen grattade vi Pierre som fyllde 29 år och sen tog vi Ville med oss och åkte hem och sen går tiden så fort när man har lilla skrutt här, vi var och tittade när dom släppte ut kossorna i söndags, ja inte bara vi utan halva stan också men det var kul men jag tror att Ville kommer att uppskatta det mer nästa år när han är ett år äldre. I fredags när vi åkte från Stockholm sprang det in ett rådjur i bilen så det vart en buckla, måste kolla med försäkringsbolaget om man kan fixa till den. I fredags var jag också på gravsättning av pappa, vet inte vad man säger men urnan skulle sänkas ner i graven, så nu är han med farmor och farfar i familjegraven. Jag hoppas han har det bra där han är och han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.

Lugn och skön lördagskväll

I dag har jag varit på golfkurs igen, kul och det går framåt faktiskt. Syrran åkte in till akuten i går med syrebrist och feber, inte fått svar på vad det är än men hon ligger kvar och får syrgas hela tiden, hoppas att det inte är nåt allvarligt. Saknar min lilla skrutt men han kommer nog och grillar i morgon och då ska vi inviga nya sandlådan också, köpte en med lock så inte katterna kan ta sig in i den. Sitter för mig själv och tittar på tv i kväll, ganska skönt faktiskt, ja Dennis och en kompis är hemma också men dom sitter framför sina spel så dom ser man inte röken av. Nästa helg är det meningen att jag ska upp till Stockholm och gå på en 50 tals gala med Rock-Olga och alla dom men vi får se hur det blir. Just i dag är jag stark, nej nu ska jag kolla på tv lite.

RSS 2.0